İzmir'de fırtınada okul zarar gördü! Eğitime üç gün ara verildi

İzmir'de fırtınada okul zarar gördü! Eğitime üç gün ara verildi
İzmir'de etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Karaburun ilçesinde okulda ciddi hasar oluştu. Eğitime üç gün ara verildi.

İzmir'in Karaburun ilçesi, dün gece başlayan yoğun yağışlar ve şiddetli fırtına nedeniyle olumsuz etkilendi. Kent genelinde yaşanan şiddetli hava koşulları, özellikle Küçükbahçe Mahallesi'nde büyük zararlara yol açtı. Yağışlar ve fırtınadan en çok etkilenen bölgelerden biri olan Küçükbahçe'de, evler, araçlar, tarlalar ve bahçeler ciddi şekilde zarar gördü.

Küçükbahçe İlkokulu da fırtınanın şiddeti sebebiyle hasar aldı. Okul binasında meydana gelen hasarlar nedeniyle tadilat çalışmalarının yapılması gerektiği belirtildi. Bu nedenle, öğrencilerin güvenliği için okul yönetimi, eğitim ve öğretime 3 gün süreyle ara verme kararı aldı.

Yağış ve fırtınanın etkileri sadece Karaburun sınırlarıyla sınırlı kalmadı. İl genelinde de benzer durumlar yaşandı. Urla ilçesinde, fırtına esnasında bir eve yıldırım düşmesi sonucu, evin bacasında zarar oluştu. Gece saatlerinde meydana gelen bu olay, bölgede fırtınanın neden olduğu zararların bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.

Yetkililer, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak adına önlemlerin alındığını ve etkilenen bölgelerde gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti. Yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar