İzmir'de evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürdü!

İzmir'de evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürdü!

Anne ve babasını öldürüp intihar etti. Annesi, babası ve ağabeyini kanlar içerisinde gören kız çocuğu, hayatının şokunu yaşadı

İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Kamil Yılmaz (25), tartıştığı anne ve babasını tabancayla vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihara teşebbüs etti.

Olayda anne ve baba hayatını kaybederken, Kamil Yılmaz ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Korkunç olay, akşam saatlerinde Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak'ta bulunan bir evde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Kamil Yılmaz, henüz bilinmeyen bir sebeple annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Yılmaz, tabancasını çekerek annesi ve babasına ateş etti. Anne ve baba olay yerinde hayatını kaybederken, Yılmaz aynı silahla kendi kafasına ateş etti.

aw214866-02.jpg

KÜÇÜK ÇOCUK 112'Yİ ARADI

Silah seslerini duyan ve evde bulunan 13 yaşındaki A.D.Y., olay yerine girdiğinde ailesini kanlar içinde buldu. Şok yaşayan küçük kız, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Sevilay ve Hikmet Yılmaz'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı olan Kamil Yılmaz, sağlık ekipleri tarafından Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne ve babanın cenazeleri ise incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

MUTLU HATIRALAR GERİDE KALDI

Olayın ardından Sevilay ve Hikmet Yılmaz çiftinin sosyal medya hesaplarında paylaştıkları mutlu aile anıları ortaya çıktı. Özellikle Sevilay Yılmaz'ın oğlunu askere uğurlarken çekilen fotoğrafları ve Kamil Yılmaz'ın iş yerinde babasıyla çektirdiği fotoğraflar yürek burktu.

Olay sonrası ailesini kaybeden A.D.Y., polis ekipleri tarafından dayısına teslim edildi. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler