İzmir'de berbere baskında ele geçirilenler şok etti

İzmir'de berbere baskında ele geçirilenler şok etti
İzmir'in Bayraklı ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon, şehirdeki bir berber dükkanında şaşırtıcı miktarda yasadışı malzeme ele geçirildiğini ortaya koydu.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ATV'li ekipler, Çay Mahallesi'nde bulunan söz konusu berber dükkanında uyuşturucu madde ve silah bulundurulduğuna dair istihbarat üzerine harekete geçti.

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen arama sonucunda, yeşil reçeteye tabi bir miktar sentetik hap, esrar öğütücü ve bir miktar esrar maddesi bulundu. Ayrıca, aramada 1 ruhsatsız tabanca, şarjör, 6 fişek, kasatura, kelebek bıçak ve çalışır vaziyette bir elektro şok cihazı ele geçirildi. Bu bulgular, polisi şaşkına çevirirken, berber dükkanındaki şüpheli de gözaltına alındı.

aw118075-01-001.jpg

Polis ekipleri, operasyonun ardından gözaltına alınan şüpheliyi Çay Mahalle Polis Merkezi Amirliği'ne götürerek sorgulamaya başladı. Yetkililer, olayın detaylı bir şekilde soruşturulduğunu ve elde edilen delillerin mahkemeye sunularak adaletin tecelli edeceğini belirtti. İzmir'deki bu beklenmedik olay, şehirdeki güvenlik birimlerinin etkin çalışmalarının bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar