İzmir Çeşme'de bir gece kulübünde silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

İzmir Çeşme'de bir gece kulübünde silahlı saldırı: 1 ağır yaralı
İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan bir gece kulübünde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi ağır yaralanırken, olayla ilgili üç şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Çeşme'de Bir Gece Kulübünde Silahlı Saldırı: 1 Ağır Yaralı ve 3 Şüpheli Gözaltında

Olay, dün sabah saatlerinde Ardıç Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanında gerçekleşti. İddialara göre, gece kulübüne eğlenmeye gelen S.E. adındaki şahıs ile henüz belirlenemeyen bir sebep üzerine üç kişi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın hızla kavgaya dönüşmesi sonucunda silahlar da kullanıldı ve S.E. isimli şahsa silahlı saldırı gerçekleştirildi. Şüpheliler, olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Olayın bildirilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan S.E., Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, gece kulübünde bulunan güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyerek saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliklerini belirledi. Kısa sürede harekete geçen polis, olayla ilişkili olduğu düşünülen üç şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Olaya ilişkin olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar