İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde bavul gerginliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde bavul gerginliği!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin haziran ayı olağan meclis oturumunda AKP ve CHP meclis üyeleri arasında ‘bavul’ gerginliği yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin haziran ayı olağan meclis oturumunda kürsüye bavulla çıkan ve bavulda yer alan malzemeleri çıkaran AKP'li Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, “Size hediye getirdik. Patates soğan defalarca hediye ettiniz, ben de bunları hediye ediyorum. Valizin içinde büyüteç var hala seçim sonucunu görmeyenler için. Hala ben görmedim, duymadım, sonuçları hazmedemedim diyenler için soda var, hazımsızlığa iyi gelir” diye konuştu.

ak1.png

BAVULUN DIŞARI ÇIKARILMASINI İSTEDİ AMA...

Demircilioğlu’nun bu sözlerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu zabıtalardan valizi dışarı çıkarmalarını istedi. Zabıtaların valizi dışarı çıkarmasına engel olan AKP'li meclis üyeleri ve CHP'li meclis üyeleri arasında gerginlik yaşandı. Bu sırada CHP'li bir meclis üyesi dengesini kaybederek yere düştü. Diğer meclis üyelerinin araya girmesiyle gerginlik yatıştırıldı ve kalan bölümde meclis oturumuna devam edildi.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar