İYİ Parti'nin 'İYİlik Karavanına' çirkin saldırı!

İYİ Parti'nin 'İYİlik Karavanına' çirkin saldırı!
İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın karavanına kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti İstanbul Büyükçekmece İlçe Başkanı Karatosun, “Unutulmamalıdır ki acizlerin kendini savunma yöntemi saldırıdır. Her ne kadar karalama kampanyasına devam etseler de gerçek şu ki güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.

GÜNBOYU - İSTANBUL / HAKAN VAROL

İYİ Parti İstanbul Büyükçekmece İlçe Başkanı Burhan Karatosun, İYİ Parti karavanına yapılan saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karatosun açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İstanbul Büyükçekmece İlçemizin Tepecik Mahallesi ‘nde halkımızla buluşan İYİ’lik karavanımız; başarılı ilerleyişimizi hazmedemeyen, bu ilerleyişi durduramayacağını bilen; seçimi savaş, siyasetteki rakibini düşman gibi gören haris kişi ve kişilerce saldırıya uğramıştır.

29 Temmuz gecesi 02:00 sularında gerçekleşen saldırının, önceden planlandığını düşünüyoruz. Yaklaşık bir aydır aynı bölgede duran üyelik karavanımıza yapılan şuursuz saldırıya ait görüntülere civarda esnafa ve polise mobese kamerasının bulunmaması sebebi ile henüz ulaşamadık. Burada İYİ Parti''mize ,Genel Başkanımıza , teşkilatımıza, birbirinden kıymetli üyelerimize ve İYİ’ler ailesine gönül verenlere yapılmış olan bu saldırının faillerin yakalanması ve gerekli cezanın uygulanması hususunda sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız.

Gerekli hukuki süreci başlatacak ve bu saldırıları gerçekmiş faillerin yargılanmasını sağlayacağız.

Bu vesile ile derhal müdahil olan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürümüze ve Güvenlik Büro Amirliğimiz ve görevli emniyet mensuplarımıza da hassasiyet ve samimiyetleri dolayısı ile teşekkür ederiz.

Unutulmamalıdır ki acizlerin kendini savunma yöntemi saldırıdır. Her ne kadar karalama kampanyasına devam etseler de gerçek şu ki güneş balçıkla sıvanmaz.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar