İYİ Parti'nin İstanbul'daki 6 adayı belli oldu

İYİ Parti'nin İstanbul'daki 6 adayı belli oldu
İYİ Parti'nin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, İstanbul'un 6 ilçesindeki belediye başkan adaylarını duyurdu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen aday tanıtım törenine katılan İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, beraberindeki adaylarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Programda, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun tarafından İstanbul’daki 6 aday açıklandı.

Açıklanan adaylar şu şekilde:

Bağcılar: Eyüp Ali Özdemir

Başakşehir: Tevfik Atakan Şakar

Beylikdüzü: Erol Karapınar

Sancaktepe: Cemal Doğan

Sultanbeyli: Fatih Karakaş

Sultangazi: Hüseyin Öndeş.

Kavuncu, adaylara seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, İstanbul'un 39 ilçesi için belirlenen adayların 18 Şubat'ta kamuoyuna tanıtılacağını belirtti.

Törende konuşan Kavuncu, iktidarla ana muhalefet arasında yaşanan iki kutuplu siyasi ortama dikkat çekerek, "Ufacık bir eleştiri yaptığımızda zamanında iktidar bize nasıl yüklendiyse bugün de maalesef muhalif olan partiler ve yetkilileri aynı şekilde ağır bir saldırı gösteriyor" dedi. Belediye başkan adaylarına seslenen Kavuncu, "Sizler de bu süreçte yaşayacaksınız, ayaklarınızın üzerinde durmanızdan birileri rahatsız olacak. Size diyecekler ki taraf olmayan bertaraf olur. Bunu zamanında iktidar söylüyordu. Şimdi hayretler içinde takip ediyoruz, ana muhalefet de söylüyor" ifadelerini kullandı.

Kavuncu, sözlerini şöyle devam etti: "İktidara da ana muhalefete de sesleniyorum, eleştiri çok büyük bir nimettir. Eğer eleştiriyi insaflı biçimde dinlerseniz bundan ancak memleket hayır görür. Despotça, sizden farklı düşünenleri yok etmeye, hırpalamaya, linç etmeye kalkarsanız bunun bedelini bu millet daha önce de olduğu gibi hepinize çok ağır ödetecek."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar