İYİ Partili Türkkan: "Sarhoş ve müptezel bir adamın..."

İYİ Partili Türkkan: "Sarhoş ve müptezel bir adamın..."
İYİ Partili Lütfü Türkkan, Semih Yalçın'ın Meral Akşener'e hakaret içeren sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in canlı yayında açıklamalar yaptığı sırada MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Twitter'dan Akşener'e hakaret içerikli paylaşımlarda bulunmuştu.

İYİ PARTİ’DEN YALÇIN’A YANIT

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın hakaret içeren sözlerine Twitter hesabından eleştiride bulundu.

Türkkan, "Sarhoş ve müptezel bir adamın bir kadın siyasetçiye, bir parti Genel Başkanı’na cinsiyeti üzerinden devamlı hakaret ve küfür etmesini Türk kamuoyunun takdirine bırakıyorum." dedi.

İşte o paylaşım:

fjhsdsfisdf.PNG

Meral Akşener canlı yayında konuşurken MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Habertürk’te Altaylı'nın aklamaya ve cilalamaya çalıştığı Müdire, MHP’ye küçük ortak diyerek hâlâ pervasız, ölçüsüz, ayarsız, dengesiz ve çirkin ifadelerle saldırılarını sürdürmektedir." ifadelerini kullanan Semih Yalçın hız kesmeyerek Akşener için "Kucağına oturduğun CHP ile arana mesafe koy" diyerek sert sözlerle eleştirmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar