İYİ Partili Muhammed Mısırlıoğlu: O imamlardan hesap sorulacak 

İYİ Partili Muhammed Mısırlıoğlu: O imamlardan hesap sorulacak 
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Mısırlıoğlu, burada bayram ziyaretlerinde gördüklerini anlattı. İhsaniye’nin Döğer Beldesi’nde cami imamlarının muhalefet partilerine “illet ve zillet” diyerek hakaret ettiğini söyleyen Mısırlıoğlu, “O imamlardan hesap sorulacak” dedi. 

Günboyu Afyonkarahisar temsilcisi Efe Hasan Öğünç

Ekonominin kötü gittiğini belirten  Muhammed Mısırlıoğlu, eline aldığı 200 TL’nin değerinin düştüğünü bir kilo kıyma bile almadığını söyledi. Mısırlıoğlu, evlenemeyen gençlerin kız kaçırdığına evlenenlerin ise boşandığına dikkat çeken Mısırlıoğlu, şöyle konuştu: 

KIZ KAÇIRMALAR ARTTI

Bir delikanlının Afyon’da evlenmesi için 1 Milyon TL gerekiyor. Kız kaçırmalar arttı. Boşanmalar arttı. Bunları konuşmamak için terör diyorlar HDP diyorlar, fasa fiso diyorlar. Biz Çanakkale’de yedi düvele meydan okudun. Türk’e kafa tutanlara mezarını Ege’nin soğuk suyunda boğmuşuz. Şimdi kalkıyorsunuz bize terör diyorsunuz. Bu millet size tek başına iktidar olmayı verdi. Hala daha ne istiyorsunuz. Hepiniz vebaldesiniz. Kalkmışsınız bana terörden bahsediyorsunuz. Hadi oradan.

200 TL’LİK PARA KONUSU

Arkadaşlar bu 200 TL üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün portresinin para birimiyle değerini ölçemezsiniz. Herhangi bir para biriminin değeri yetmez onun sevgisine ve bu ülkede ki değerine. Ancak 200 TL’lik banknot Türk ekonomi tarihine 2009 Aralık ayında girmiş. Girdiği bu 200 TL’lik banknot 130 Amerikan doları ediyormuş. Bugün bu 200 TL ile kuyumcuya gidin 10 dolar alamazsınız. Bizim 120 dolar paramız alım gücünü kaybetmiş. Bizim bunu millet olarak konuşmamız, sorgulamamız lazım. 200 TL’nin içinden 120 dolar alım gücü ne oldu da buharlaştı. Bizim insanımızın parası bu. AK Parti’ye MHP’ye, CHP’ye  oy vereninde diğer partilere oy verenin de 85 milyonun kadını ve erkeğiyle cebimizdeki 200 TL’nin 130 dolar olduğu dönemden neden 10 dolara düştüğünü sorgulayacağız. Bunun hesabını kimden sorgulamamız lazım ülkeyi 21 yıldır yöneten bu parayı piyasaya süren AK Parti yöneticilerine sormak gerekiyor. Bay Kemal’den soramayız. 

200 TL BİR KİLO KIYMA ALMIYOR

Bu 200 TL 1 kilo et almıyor arkadaşlar. 17 kilo et alan bu 200 TL neden 1 kilo et almıyor. Oğlum Tuncay’a vereyim 200 TL’yi çarşıda gezerken korkar lokantaya girmeye. Ben girersem hesabı ödeyebilir miyim diye çekinir. Afyonkarahisar Türkiye’nin en gariban şehirlerinden birisidir. Afyonkarahisar’ın esnafı kanaatkar ama ona rağmen lokantalarda 200 TL ile oğlum Tuncay canının  istediği şeyleri yemeye çekinir. Bugün Gülay ablam 1 kilo et değil 600 gram et alabilir. Bunun hesabını bizi yönetenlere sormak zorundayız çünkü biz muhalefet partisiyiz. Milletimiz adına soruyoruz. AK Parti’ye kayıtsız Recep Tayyip Erdoğan diye yırtınan hanımefendiler için soruyorum. 8.500 TL asgari ücret alan işçi Hasan abim için soruyorum. Bu 200 TL ile 600 gram et alabiliyorsunuz. 200 TL ile 2009 yılında bizim il sekreteri Tevfik abi İzmir’e gidecek. Benzinliğe gidiyor 79 litre mazot alıyor. Bugün Tevfik abin İzmir’e değil kendi Memleketi olan Emirdağ’a aldığı yakıtla gidip gelemez. 

SAFFET ACAR’IN HAKLARINA BLOKE KOYDULAR

Selahattin Demirtaş’ı siz cezaevindeyken tuttunuz Cumhurbaşkanı adayı olmasına Yüksek Seçim Kurulu izin ve müsaade verdi. Bugün ne oldu biliyor musunuz? Geçtiğimiz günlerde Dinar’da 2 dönem eski belediye başkanlığını yapmış Saffet Acar’a binalara verilen ruhsatları üzerine belediye otopark parası alıyor. O paradan bir miktar para birikmiş o parayla otopark yapmanız gerekiyormuş ama biriken parayla otopark yapılmayacağı için dönemin belediye başkanı Saffet Acar çıkıyor belediye gelirleri karşılayamadığı için o parayı belediye personeli maaşlarını ödüyor. Siz adama zimmet çıkarıyorsunuz. Memnu haklarına bloke koyuyorsunuz ve aday olmasını engelliyorsunuz. Neden? İYİ Parti 3’üncü sırasında aday adayı olacağı kesin gözüyle bakılan memnu haklarıyla ilgili problem çıkıyor. Feragat etmek zorunda kalıyor. Sizin yaptığınız bu ama terör örgütünün yancısı ve uzantısı partinin genel başkanını 8 senedir hapiste tutuyorsunuz. Daha 8 günlük ceza vermediniz. Yargılanıp cezası kesinleşmedi hemşehrilerim. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. İnsanların Aklıyla alay eden Türk milletinin ikbal ve istikbaline kast eden 21 yıldı da sürekli algıyla toplumu kutuplaştıran kardeşi kardeşten ayıran bir siyasi mantıkla ülke yönetiyorsunuz. Her seçim döneminde çıkıyor diyorsunuz ki vay efendim o onunla bu şununla beraberdi. Bunun adını da dindarlıkla buluşturuyorsunuz. 

DÖĞER’DE İMAMLAR CUMA HUTBESİNDE LİDERLERE HAKARET EDİYOR

Camilerde hocalara siyaset yaptırıyorsunuz.  Cuma hutbelerinde çıkıyorsunuz muhalefet partisinin adaylarına, liderlerine hakaret ettiriyorsunuz. Nerede İhsaniye İlçesi’nin Döğer Beldesinde. O imamları biz biliyoruz. Kim kazanırsa kazansın hangi parti kazanırsa kazansın o imamlarla 15 Mayıstan sonra görüşeceğiz. Bir kere benim milletimin vergileriyle, benim devletimden maaş alan bir imamın herhangi bir bu ülkede legal bir şekilde siyaset yapan ve ilimizde o partilerin teşkilatları bulunan partilerin liderlerine veya temsilcilerine, adaylarına zilletti, illetti deme cesaretini nereden alıyorlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar