İYİ Partili Başkan Karasu: Sivas’taki tüm belediyelere talibiz

İYİ Partili Başkan Karasu: Sivas’taki tüm belediyelere talibiz
İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde güçlü adaylar ile hem Sivas merkez hem de ilçelerde tüm belediye başkanlıklarına talip olduklarını ve parti, teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını ifade etti.

Günboyu Sivas temsilcisi Selcen Küçükçonğar

"TÜM BELEDİYELERE TALİBİZ"

Tüm Türkiye’de kendi adaylarıyla yerel seçime girecek olan İYİ Parti’de parti teşkilatları yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor.

İYİ PARTİ SİVAS İL BAŞKANLIĞI DA YEREL SEÇİMLERDE

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener liderliğinde Sivas’ta yerel seçimler için çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Başkan Volkan Karasu, “Yerel seçimlere 6 ay gibi kısa bir süre kaldı. Bizlerde İYİ Parti Sivas İl teşkilatları olarak çalışmalarımız devam ediyor. Sivas merkez başta olmak üzere 16 ilçe ve beldede İYİ Parti’nin seçmenin tercihiyle göstereceğimiz adaylarla tüm belediyelere talibiz. Sivas’ı tüm belediyelerinde vatandaşı İYİ Parti hizmetiyle buluşturmak istiyoruz. Yerel yönetimler kamu hizmetlerinin vatandaşa en yakın biçimde sağlanması ve idarede etkinlik ve verimliliğin sağlanmasında merkezi bir konuma sahiplerdir. Bu yüzden de yerel seçimleri oldukça önemsiyoruz ve tüm belediyeleri kazanmak için çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşın gönlüne dokunup İYİ Parti’yi en güzel şekilde seçmene anlatacağız. Bunun içinde yerel seçimlere kadar gece, gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar