İYİ Parti'de partiler arası bayramlaşma programı belli oldu

İYİ Parti'de partiler arası bayramlaşma programı belli oldu
Bayram öncesinde son hazırlıklarını tamamlayan siyasi partiler, gelenek haline gelen partiler arası bayramlaşmaya hazırlanıyor. İYİ Parti, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü (3 Mayıs 2022) gerçekleşecek olan partiler arası bayramlaşma programını açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi''nde yer alan ve almayan partilerin bayramlaşma ziyaretleri bu Ramazan Bayramı''nda da devam ediyor. Partiler arası bayramlaşma programını açıklayan İYİ Parti, 15 parti ile yüz yüze bayramlaşacak. Yalnızca Adalet ve Kalkınma Partisi ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına dair detaylar ise şöyle:

İYİ PARTİ KABUL HEYETİ

İYİ Parti''nin partiler arası bayramlaşma kabul heyetinde yer alan isimler Toplumsal Politikalar Başkanı Ayfer Yılmaz, Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş ve Gençlik Politikaları Başkanlığı Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu oldu.

İYİ PARTİ ZİYARET HEYETİ

İYİ Parti''nin partiler arası bayramlaşma programı kapsamında diğer partilere gidecek isimler ise Seçim İşleri Başkanı, Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan, Gençlik Politikaları Başkanlığı Sosyal Politikalar MYK Başkanı Ceren Genç oldu.

İYİ Parti tarafından paylaşılan 3 Mayıs 2022 siyasi partiler arası bayramlaşma programı:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar