İYİ Parti'den Levent Gültekin'e suç duyurusu

İYİ Parti'den Levent Gültekin'e suç duyurusu
Gazeteci Levent Gültekin, Altılı Masa ve İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında farklı iddialar ortaya atmış, konu gündem olmuştu. Son gelişmeye göre İYİ Parti'nin Gültekin hakkında suç duyurusunda bulunduğu açıklandı.

Gazeteci Levent Gültekin, kısa süre önce Cumhur İttifakı'na yakınlığıyla bilinen Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Hasan Cengiz'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını organize etmesi ya da engellememesi için 100 milyon dolar verdiği” iddia edilen bir e-posta mesajını gündeme getirdi.

Gelişme sonrası İYİ Partili isimlerden "#YalancısınLevent" etiketiyle sosyal medya üzerinden tepki paylaşımları yaptı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Söz konusu iddialar hakkında Gazeteci Bahar Feyzan'ın YouTube kanalına konuşan İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, Gültekin ile yaptığı telefon görüşmesini şu sözlerle aktardı:

"Dedim ki bakın Levent Bey, bu mailde genel başkanımız veya 100 milyon dolarla ilgili bir iddia yok. Başka bir partiye ilişkin, bir başka partinin genel başkanına ilişkin, Kemal Bey'e ilişkin bir mail. Bu konu Akşener'e mail olarak şikayet edilmiş, İYİ Parti'nin mail adresine gönderilmiş, spama düşmüş bir şikayet bu dedim. 'Uğur Bey özür dilerim ben bunu telafi edeceğim' dedi. Sonraki yayınına baktık, yapılan haberlerin hiçbirine değinmeden dümdüz muğlak bırakarak geçti. İkinci yayında telafi edeceğim diyorsunuz, tık yok. Bunun üzerine yasal başvurular yapıldı. Gerekli yargı merciilerine gerekli başvurularda bulunduk."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar