İYİ Parti'den istifa etmişti: O isim CHP'nin adayına desteğini açıkladı

İYİ Parti'den istifa etmişti: O isim CHP'nin adayına desteğini açıkladı
İstanbul Eyüpsultan’da İYİ Parti İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Hatice Gürbulak, CHP'nin adayına destek vereceğini duyurdu.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, İYİ Parti İlçe Başkanı Hatice Gürbulak, görevinden istifa ederek, CHP Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen'e destek vereceğini açıkladı. Gürbulak, Eyüpsultan halkının daha iyi hizmetler alması, kadınlar, gençler, çocuklar ve yaşlıların huzur içinde yaşayabilmesi için CHP adayı ile iş birliği yapacaklarını ifade etti.

Gürbulak, yaptığı açıklamada, İstanbul ittifakına destek verdiklerini belirterek, seçim sonuçlarının ülke için büyük önem taşıdığını vurguladı. Değişimin Eyüpsultan'ı ve İstanbul'u kucaklayacağını dile getiren Gürbulak, muhalefetin bir araya gelerek değişimi sağlaması gerektiğini belirtti.

Kadınların değişimin önemli kahramanları olduğuna vurgu yapan Gürbulak, Eyüpsultan'ın İstanbul'un kalbi olması ve halkın hak ettiği hizmetlere kavuşması için CHP adayı Özmen ile birlikte çalışacaklarını söyledi. Eyüpsultan ittifakı içinde yer alacaklarını ifade eden Gürbulak, birlikte kazanacaklarına inandığını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar