İYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'dan bomba Ekrem İmamoğlu paylaşımı

İYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'dan bomba Ekrem İmamoğlu paylaşımı
İYİ Parti'den istifa eden İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan, Ekrem İmamoğlu’na desteğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımıyla duyurdu.

İBRAHİM ÖZKAN'DAN İMAMOĞLUNA DESTEK

İYİ Parti’de GİK’in CHP ile iş birliği yapmama kararından sonra çıkan kriz esnasında kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildikten sonra da partisinden istifa ettiğini açıklayan İBB Meclis üyesi İbrahim Özkan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı paylaşımını alıntılayarak “İstanbul için tam yol ileri” notunu düştü.

ibrahim-ozkan.jpg

NELER OLMUŞTU?

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden İbrahim Özkan, daha sonra ise İYİ Partili Meclis üyeleri tarafından yeniden göreve seçilmişti. Ardından kendisiyle birlikte 5 üyenin İYİ Parti’den istifa ettiğini, İBB Meclisi’nde yollarına bağımsız olarak devam edeceklerini belirtmişti. Böylece İYİ Parti’nin İBB Meclisi’nde sadece dört tane üyesi kalmıştı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ı tekrar göreve seçen Meclis üyelerinin kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini belirtmişti

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar