İYİ Parti kararını verdi: İddialara karşı yeni bir adım atılacak

İYİ Parti kararını verdi: İddialara karşı yeni bir adım atılacak
Son haftalarda İYİ Parti'de yaşanan milletvekili istifalarının ardından bir kriz de İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın ihraç talebi sonrasında yaşandı. Dikbayır'ın parti yöneticileri ve Akşener'e yönelik iddiaları kamuoyunda gündem olurken, İYİ Parti yeni bir istişare kurulu oluşturulmasına karar verdi.

Taciz iddiası ile partinin disiplin kuruluna sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, canlı yayında parti yönetimi ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında bazı ithamlarda bulunarak yeni bir tartışmanın ateşini yakmıştı.

Kullanılan ifadelere ilk olarak İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı'na yaptığı ziyarette yanıt veren Akşener, partide yaşanan tartışmaların ardından harekete geçti. Gazeteci Şaban Sevinç'in iddiasına göre, İYİ Parti'de 8 kişiden oluşacak bir istişare kurulu oluşturulmasına karar verildi.

KURULDA YER ALACAK İSİMLER BELLİ OLDU

Söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Sevinç, kurulda yer alacak isimleri şu şekilde sıraladı:

"Son dakika Tartışmalardan bunalan İyi Parti lideri Meral Akşener parti içinde kıdemli 8 kişiden oluşan “İstişare Kurulu” oluşturdu.

Kurul şu isimlerden oluştu: -Koray Aydın -Cihan Paçacı -Musavat Dervişoğlu -Lütfullah Kayalar -Oktay Vural -Metin Ergün -Sevinç Atabay -Hayrettin Nuhoğlu
twit333.jpg

twit333.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar