İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel: Vatandaş et yiyemiyor ki kuzu kestirsin!

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel: Vatandaş et yiyemiyor ki kuzu kestirsin!
İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel, vatandaşın ekonomik sorunlarla baş edemediğine dikkat çekti. Yüksel, "BBP Genel Başkanı kasaptan et almadığını kuzu kestirdiğini söyledi. Vatandaş et yiyemiyor ki kuzu kestirsin" dedi.

İYİ Partili Yüksel: Vatandaş et yiyemiyor ki kuzu kestirsin!

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel, iktidarın tüm umutları tükettiğini belirterek, “Maaşlara yapılan zamlar ile giderlere gelen zamlar örtüşmedi. İşçi memur ve emekliler hükümet eli ile açlığa mahkum etti. Ayrıca her sabah akaryakıt zammı ile uyanır olduk. Gidişat ortada ekonomi tamamen bitmeden önce iktidar sandığı getirmeli. Tüm umutları tüketen iktidarın ülke çıkarını korumak ve vatandaşı rahatlatmak için sandığı getirmeli” dedi.

"GENÇLERİN DE UMUDU KALMADI"

İktidarın yönetme kabiliyeti kalmadığını belirten Yüksel, “Sistem değişikliğinden sonra her şey birbirine girdi. Devletteki dengeler değişti. Bunun en büyük örneğini her sabah akaryakıt zammı ile uyanarak yaşıyoruz. Temel gıda maddelerine ulaşım vatandaş için zor hale geldi. Gençlerin de ülkeden umudu kalmadı ne yazık ki yetişmiş gençlerimizin hepsi Avrupa veya Amerika’ya yöneldiğini görüyoruz. 10 bine yakın sağlıkçı Avrupa’ya gitmek için dil kurslarına katılıyor. Biz tarihimizle övünen bir ülkeyiz ama bu günümüzle de övünmeliyiz. Zaman zaman yaptığımız çağrılarımızla iktidara yol göstermeye çalışıyoruz fakat iktidar ve saray kendi bildiğini yapmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞ ET YEMİYOR Kİ KUZU KESTİRSİN"

AKP’li belediye başkanları ve milletvekillerinin vatandaşla alay eder gibi söylemlerde bulunduğunu belirten Yüksel, “Bir belediye başkanı çıkıyor altınları bankaya bıraksın millet diyor. Gelinlerimizin kolundaki bileziğe mi göz dikti? Ayrıca ülke gerçeklerinden o kadar kopukları ki vatandaşın geçinmeye mecali yokken altın mı kalır? İktidarın ortağı BBP Genel Başkanı kasaptan et almadığını kuzu kestirdiğini söyledi. Vatandaş et yiyemiyor ki kuzu kestirsin. Ne yazık ki iktidar ve ortakları sarayın konfor alanından çıkamadıkları için toplumun gerçekleri ile de yüzleşemiyorlar. Vatandaşlar aç. Geçinemiyor. 11 – 12 yerden maaş almıyorlar. İhalelerle devletin gücünden yararlanamıyorlar. İktidarın bir an evvel sandığı getirmesi artık kaçınılmaz” diye konuştu. Anakara- Halil Yatar


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar