İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, gündeme dair açıklamalarda bulundu

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, gündeme dair açıklamalarda bulundu
İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, “İl Başkanlığı ve İl Kadın Politikaları Başkanlığı olarak ilçe ilçe kapı kapı geziyoruz. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz, bugün de Turhal ilçemize misafir olduk” dedi.

MEHMET AKİF AYATA-GÜNBOYU

TOKAT-İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, gündeme dair yaptığı açıklamalarda, “Yaptığımız ziyaretlerde yaşanan hayat pahalılığından hem vatandaş hem de esnaf şikâyet ediyor. Vatandaş alım gücünün düştüğünü, sadece mutfak masraflarını düşünür olduklarını dile getiriyor. Esnafımız ise vatandaşın kredi kartları doldu, büyük marketler veresiye vermiyor ve mecburen vatandaş eskisi gibi mahalle esnafına dönüş yaptı ama bu seferde bizler kabaran veresiye tutarları nedeniyle zorlanır olduk diye şikâyetlerini gündeme getiriyorlar” dedi.

Başkan Sağol “Kadın Politikaları il Başkanlığımızdan partililerimiz ise #KapıÇalmaGönülAlma projesi kapsamında bugün Turhal '' da 358 ev ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan bu ziyaretlerde ev hanımlarımız mutfak giderlerine yetişemediklerini, okulların yakında açılacak olması nedeniyle fiyatları fahiş artan kırtasiye ürünleri karşısında ne yapacaklarını bilemedikleri yönünde dert yanıyorlar” açıklamasında bulundu.

Ayrıca Sağol, “İktidar mensupları her ne kadar kabul etmese de çarşı pazar hayat pahalılığından geçilmiyor, alanda satanda bu durumdan şikâyetçi, hükümetin bir an evvel bu sorunların çözümüne yönelik politikalar gerçekleştirmek zorundadır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar