İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu'dan Ganire Paşayeva'ya vefasızlığa tepki

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu'dan Ganire Paşayeva'ya vefasızlığa tepki
İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Ganire Paşayeva hakkında duygu yüklü bir açıklamada bulundu.

Günboyu Sivas temsilcisi Selcen Küçükçonğar

"GANİRE PAŞAYEVA, ÇAĞIMIZIN EN BÜYÜK TÜRKÇÜLERİNDEN"

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Ganire Paşayeva hakkında duygu yüklü bir açıklamada bulundu. Paşayeva'nın sadece söylemleriyle değil, attığı her adımla Türkçülüğe hizmet ettiğini vurgulayan Karasu, "Türklük şuurunu uyandırmak, Türkler arasında birlik oluşturmak için adanmış bir ömürdü onunki," dedi.

"RESMÎ MAKAMLARDAN HABER ALAMADIK"

Ganire Paşayeva'nın nedeni bilinmeyen ani bir rahatsızlıkla yoğun bakıma alındığı bilgisinin şokunu yaşadıklarını belirten Karasu, ne Azerbaycan ne de Türkiye devlet yönetiminden geçmiş olsun veya başsağlığı mesajı yayımlanmadığına dikkat çekti.

"MİLLİYETÇİLİĞİN RENGİ BU MU?"

Ganire Paşayeva'nın vefatı sonrası sessiz kalanlara tepkisini dile getiren Karasu, "Bu ülkede milliyetçilerin merkezindesiniz. Böyle bir vefasızlığın hesabını nasıl vereceksiniz? Milliyetçilik adına söyledikleriniz, şimdi ne anlama geliyor?" ifadelerini kullandı.

"GERÇEK TÜRKÇÜLERE ŞÜKÜR"

Karasu, Ganire Paşayeva gibi büyük Türkçülerin adını yaşatacak gerçek Türkçülere teşekkürlerini ileterek, "Ne var ki böyle olaylar kimin ne olduğunu meydana çıkarır. Gerçek, samimi Türkçülerin sesine kulak verin," diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar