İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik'ten açıklama

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik'ten açıklama
İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, yaptığı açıklamada Manisa'nın silüetine zarar veren ve esnaf tarafından da çokça şikayet edilen korkulukları eleştirdi. Demir parmaklıkların Manisa'yı cezaevine çevirdiği belirten Çelik, ''Hata ettiğinizi bal gibi biliyorsunuz. Günah çıkarmak için şimdi de bu ucubeyi çarşıya bela ettiniz'' dedi.

GÜNBOYU / YÜCEL KIYAKKAŞ

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, ilçe halkının nabzını tutmaya ve vatandaşın sorunlarını dile getirmeye devam ediyor.

Son olarak yaptığı esnaf ziyareti ve çarşı gezilerinde vatandaşın en çok şikayet ettiği konulardan birisi olan demir parmaklıkları gündeme getiren Çelik, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ahmet Çelik şunları söyledi:

Geçtiğimiz günlerde çarşı merkezinde, Büyükşehir Belediyesi''nin estetikten uzak, adeta bir demir yığını andıran ve Manisamızı cezaevine dönüştüren korkuluklarla ilgili açıklamalarda bulunmuştuk.

Öyle ki eşi benzeri görülmemiş bu düzenlemelerden çarşı esnafımızın büyük mağduriyet yaşadığını, mal yükleme boşaltma işinin eziyete dönüştüğünü ifade ederek esnafımızın sesini duyurmaya çalışmıştık. Feryadımıza karşılık Manisa''nın çok katlı sarayı söyleyemediğini söyletme tarzıyla açıklamalarımıza cevap verdi.

Demişler ki demir parmaklıklar vatandaşın güvenliği için yapıldı. O halde biz de soruyoruz. Kırmızı yollar yapıldığında parmaklıklar yoktu. Gerçekleşen kazalarda insanlarımız can verdi, yaralandı. Mademki çok gerekliydi neden kimsenin canı yanmadan yapmadınız. Hata ettiğinizi bal gibi biliyorsunuz. Günah çıkarmak için şimdi de bu ucubeyi çarşıya bela ettiniz. Şimdi de Manisalı nereden karşıya geçeceğini bilmiyor diyerek insanımızı aşağılıyorsunuz.

Çarşı dediğimiz yer vatandaşın yürüdüğü, esnafın ticaretini yaptığı yerdir. Siz çarşıyı insana uygun hale getirmeyi bir kenara bırakın gitgide uzaklaştırıyorsunuz. Vicdanınıza sesleniyoruz! Birkaç yıl evvel Karaköy''de kırmızı köprüde gencecik bir çocuk sizin bu şehre dayattığınız otobüs yolundan karşıya geçerken hepimizin düşebileceği bir anlık dalgınlıkla canından oldu.

Bugün kazaların önüne geçmek için yaptık dediğiniz mademki çok gerekliydi o gün neden yoktu. Asıl sorun sizin kervan yolda düzülür anlayışıyla bu şehre dayattığınız uydurma işlerde. Bugün yaptık diyerek eksik yaptığınız, sınıfta kaldığınız, yönetemediğiniz işlerin vebalini üstünüzden atamazsınız.

Az kaldı biz esnafıyla kutuplaşan değil istişare eden vatandaşlarımızla el ele omuz omuza ben değil biz olarak hep birlikte yöneteceğiz. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar