İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç: Tek hedefimiz halkımızın mutluluğu

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç: Tek hedefimiz halkımızın mutluluğu
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve Onikişubat İlçe Başkanlığı ilçe yönetimi ve il yönetim ile birlikte sonbaharın güzel yüzünü gösterdiği bu günlerde mahalle mahalle dolaşarak halkın mutluluğu için yapılacak çalışmaların planlamasını gerçekleştiriyorlar.

GÜNBOYU MEHMET PAMUKÇU

Bu gün de Merkez Önsen Yeşilyurt  mahallelerinde incelemelerde ve mahalle sakinleriyle sohbette bulunan 0nikişubat başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç şunları söyledi: 

"Hep söylediğimiz gibi Kahramanmaraş'ta yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu için her zaman  dinlemeden çalışıyoruz. 

Amacımız İYİ Partimizin en iyi hizmeti halkımıza ulaştırmak Mahallenin problemlerini eksiklerini not alıp giderilmesi için gerekli çalışmaları başlatacağımızı bildirildi. Mahalle halkı ağırlıklı olarak çiftçilikle uğraşıyor ve artan maliyet masrafları konusunda çok dertliler. 

Mevcut hükümete olan güven bitmiş ülkeyi içinde bulunan buhrandan çıkaracak partinin İYİ Parti olduğunun farkındalar İl Teşkilat Başkanı Süleyman Tekerek İYİ Parti hedeflerinin mutlu insanların yaşadığı Mahalle ve  ilçeyi oluşturmak olduğunu söyleyerek, bunu sağlamak için çok çalışmamız gerekiyor. 

Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız bize büyük bir ilgi gösteriyor. Onların sorunlarını kendilerinde dinleyerek çözüme ulaştırmak çok daha anlamlı oluyor. Bu tür gezilerimize aralıksız devam edeceğiz. Tek hedefimiz halkımızın mutluluğu” dedi.

maras-1.jpgmaras-2-001.jpgmaras-3-001.jpgmaras-4-001.jpg

maras-5.jpgmaras-6-001.jpgmaras-7-001.jpgmaras-8-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar