İYİ Parti Milletvekili Bedri Yaşar Alaçam'da

İYİ Parti Milletvekili Bedri Yaşar Alaçam'da
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ile İYİ Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Eyüp Semizoğlu ile birlikte Alaçam'a geldi.

GÜNBOYU / ŞABAN SEZGİN

SAMSUN-İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, 24.09.2022 Cumartesi günü saat 18.00''da beraberinde, İYİ Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Eyüp Semizoğlu ile birlikte Alaçam''a geldi. İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanlığı binasında yönetim kuruluna konuşan Bedri Yaşar, ''''İster haziranda yapılsın, ister daha önce yapılsın Türkiye bir seçim atmosferine girdi. Cumhurbaşkanı kim olacak? Masanın altında kim var? Üstünde kim var? Yok altılı masada kriz var, yok çatlak var. Bu konuşmalar elektriği ucuzlatıyor mu? Akaryakıtı ucuzlatıyor mu? Gübreyi ucuzlatıyor mu? Vatandaşı 6''lı masa ile meşgul ederek asıl meseleleri konuşturmuyorlar. Televizyonları açıyorsunuz. Hep aynı adamlar konuşuyor. Rusya-Ukrayna savaşı, Tahıl koridoru, Avrupa''da enflasyon, Rusya''dan Avrupa''ya gaz akışı, Avrupa''nın Rusya''ya ambargosu. Bunlar insanlar düşünsün istemiyor. 20 yıl önce iktidara geldiklerinde 2 milyon sosyal yardım alan vatandaş vardı, bu gün 8 milyona ulaştı. İnsanlara sosyal destek yapılsın ancak bu insanları fakirleştirerek değil.

Gün bu gün. Çok çalışacağız. Artık son viraja girdik. Şahsi bir beklentimiz yok. Bize devredilen bu memleketi, aldığımız gibi bizden sonrakilere devretmek gibi bir sorumluluğumuz var. Hiç kimse bizim düşmanımız değildir. Bizim bir hedefimiz var. Elinizde her türlü imkan olduğu halde bunca problemleri çözemiyorsunuz. Biz diyoruz ki bu ülkeyi sizden daha iyi yönetiriz. Biz, bugünkü Cumhurbaşkanının kullandığı yetkileri kullanan bir Cumhurbaşkanı istemiyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız 6''lı masadan çıkacak. Bu aday da aklın ve mantığın kabul edebileceği bir aday olacak, duygusal davranılmayacak'''' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar