İYİ Parti Çaycuma teşkilatı köy ve belde ziyaretlerini hızlandırdı

İYİ Parti Çaycuma teşkilatı köy ve belde ziyaretlerini hızlandırdı
İYİ Parti Çaycuma İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Turgut Tığlı İyi Parti Çaycuma Teşkilatı olarak köy ve belde ziyaretlerini hızlandırdıklarını belirtti. Bu kapsamda son olarak Perşembe Beldesi, Veli Köyü, Koramanlar Köyü, Dereköseler Köyüne ziyaretler yaptıklarını belirten Tığlı, ziyaretlerin daha da hızlanarak süreceğini ifade etti.

GÜNBOYU – TURGUT TIĞLI

Ziyaretlere İYİ Parti Çaycuma İlçe Başkanı Sebahattin Durmuşoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Emine Özcan, Gençlik Kolları Başkanı Aylin Ünlütürk''ün yanısıra bölgemizde yakından tanınan ve sevilen eski Karabük Belediye Başkanı ve İyi Parti Karabük Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Dursun Altıparmak''ın da katıldığını belirten Turgut Tığlı, Dursun Altıparmak''ın da ilçemizde partinin büyümesine ayrıca bir ivme kazandırdığını ifade etti.

Ülke genelinde olduğu gibi Çaycuma İlçesinde de vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılaştıklarını belirten Turgut Tığlı, enflasyon ve hayat pahalılığından bunalan vatandaşların İYİ Partiye büyük bir ilgi gösterdiklerini ifade etti.

Partilerine üye kayıtlarında adeta patlama yaşandığını ifade eden Turgut Tığlı önümüzdeki seçimlerde hedeflerinin büyük olduğunu, halkın önüne çok güçlü adaylarla çıkacaklarını belirtti. Köy Ve Belde ziyaretlerinin yanısıra yöneticiler ve parti üyeleri ve Kadın Kolları ile sık sık toplantılar düzenlenerek seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten Turgut Tığlı amaçlarının bölgemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu ifade etti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar