İYİ Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel: "Şiddetin her türlüsüne hayır diyoruz"

İYİ Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel: "Şiddetin her türlüsüne hayır diyoruz"
Bilecik Spor, 1969 Spor Kulübünün dün deplasmanda oynadığı maç sonrası taraftar otobüsüne yapılan saldırıya İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel de tepki göstererek "Şiddetin her türlüsüne hayır diyoruz" dedi.

GÜNBOYU / SERHAT KAYA

BİLECİK-Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel deplasmanda oynan maç sonrası olayların yaşandığının öğrenilmesi üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak şiddet olaylarını kınadı. Güzel paylaşımında, "Bugün oynanan İstanbul Bayburt 1918 Spor - Bilecikspor karşılaşması sonrası Bilecikspor''umuza yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Tüm sporcularımıza ve yöneticimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Maç öncesindeki güzel atmosferi maç sonrası bozan birkaç kendini bilmezin neden olduğu olaylar sonrası gereken cezayı alacaklarına inancımız tamdır. Olaylar sonrası kimsenin zarar görmemesi ise en büyük tesellimizdir. Bu gibi şiddet olaylarının bir daha yaşanmamasını diliyor, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu hatırlatarak, bir kere daha ''''Şiddetin her türlüsüne hayır diyoruz.'''' ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Bilecikspor 1969 Spor Kulüp Başkanı Ali Muyşin tarafından yaşanan olayla ilgili yapılan ilk açıklamada herhangi bir yaralanan taraftar olmadığının açıklanmasına rağmen bugün yapılan yeni açıklamada ise yaşanan olaylar sırasında Bilecikspor 1969 Spor Kulübü taraftarlarından birinin ayağının kırıldığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar