İYİ Parti Adayı Yıldız: Esenyurt'ta en büyük sorun mülteciler

İYİ Parti Adayı Yıldız: Esenyurt'ta en büyük sorun mülteciler
İYİ Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız, Esenyurt'ta esnaf ziyareti yaptı.

İYİ Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız, Kıraç'ta esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ayrıca, Haramidere Cem Evine de ziyarette bulunan Yıldız, Esenyurt'taki en büyük sorunun mülteciler olduğunu belirtti.

Saat 21.30'da TEM Otoyolu, Büyükçekmece-Çatalca yol ayrımı Edirne istikametinde meydana gelen kaza sonrasında Yıldız, esnafları ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çekindi. Ardından Haramidere Cem Evini ziyaret eden Muharrem Yıldız, Cem evi başkanı Leyla Erdoğan Zafer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yıldız, Esenyurt'taki kentsel dönüşüm projelerini ve kreş projelerini anlattı. "Kentsel dönüşümlerle meydanları ortaya çıkarmak istiyoruz" diyen Yıldız, yaşlı ve kontrolsüz binaların Esenyurt'un genel yapısını oluşturduğunu belirtti. Projelerinin Esenyurt'u daha yaşanabilir ve güvenli bir hale getirmeyi amaçladığını söyledi.

Ayrıca, Esenyurt'ta en büyük sorunun mülteciler olduğunu vurgulayan Yıldız, "Esnaf o kadar sıkıntılı ki zamlardan kaynaklanıyor. Emeklilerle karşılaşıyoruz, evlerini geçindirmekle istatistiksel dertleri var. Esenyurt'ta en büyük sorun da mülteci, yabancılar. Bunlara baktığınız zaman da Esenyurtluların en büyük talebi bizden ve bizim de dayanıklılıkları söz Esenyurt'tan mültecileri kalmaktan başka bakımımız yok. Güvenlik tehdidi var" şeklinde konuştu.

Yıldız ayrıca kreş projeleri hakkında da bilgi vererek, her mahalleye bir kreş yapma projelerinin olduğunu ifade etti. Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan bir kreş olmadığını belirten Yıldız, çalışan ailelere destek olmayı amaçladıklarını söyledi.

İYİ Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı, kentsel dönüşüm ve sosyal projelerle Esenyurt'u daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar