6 yaşındaki çocuğun istismarcılarına adliye önünde destek!

6 yaşındaki çocuğun istismarcılarına adliye önünde destek!
Ülkede büyük tepki toplayan 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar davasında gözaltına alınan 2 sanık adliyeye sevk edilmişti. Adliye önünde toplanan bir grup istismarcılara destek vererek açıklama yaptı.

İSTİSMARCILARA ADLİYE ÖNÜNDE UTANDIRAN DESTEK!

İstanbul''da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin açılan dava kapsamında haklarında çıkarılan yakalama kararı üzerine gözaltına alınan Kadir İ. ve Yusuf Ziya G, adliyeye sevk edildi. Gümüşel ve İstekli''ye destek için yaklaşık 50 kişi adliye önüne geldi. Adliye önünde toplanan grup açıklama yaptı.

 

 

BU FİLMİ DAHA ÖNCE İZLETTİLER

Mahmut Efendi cemaatinin üyesi olduğunu belirten Recep Konuk grup adına açıklama yaptı.

Konuk, şöyle devam etti: "Yaklaşık 2 yıl önce yargıya intikal etmiş bir olayın, azgın azınlığın baskılarıyla pompalamasıyla birlikte şu an hocalarımızın derdest edilip, tutuklamaya döndürülmesini esefle kınadığımızı buradan arz ediliyorum. Henüz yargı sürecinde olan bir konuyu atılan iftiralarla birlikte özellikle Yusuf hocamıza karşı bu şekilde gözaltına alınıp, tutuklamaya sevk edilmesini anlam veremediğimizi kamuoyuna açıklamak istiyoruz. Buradan tüm Türkiye''deki vicdanlara sesleniyorum. Bir takım iftiralarla, baskılarla olayı bu şekilde tarikatlar kötüdür, cemaatler kötüdür algısını asla kabul etmediğimizi beyan etmek istiyoruz. Bu filmi daha önce izlettiler. Kötü yolda olan bir kadına o giysi giydirildi ve bu tüm Türkiye''ye sunuldu. Bunun algı operasyonu olduğunu görüyoruz. İnşallah bu zamanlar ortaya çıkacaktır.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar