İşte en fazla şarj tüketen uygulamalar

İşte en fazla şarj tüketen uygulamalar
Akıllı telefonların şarjı genelde bir gün bile dayanmakta zorlanırken kullanıcılar bu sorunun kaynağının genellikle oynadıkları oyunlar ya da sosyal medya uygulamaları olduğunu düşünüyor. Fakat son dönemde yüklediğiniz masum bir uygulama da telefonunuzun şarjını arka planda tüketiyor olabilir.

Arka planda sürekli olarak çalışan pek çok uygulama akıllı telefonların şarjının hızlı bir şekilde tükenmesinde önemli rol üstleniyor. Telefonunuzun şarjı çabuk bittiği için batarya ömrünün dolduğunu ya da yazılımsal bir sorun olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat son dönemde yüklediğiniz masum bir uygulama da telefonunuzun şarjını hızlı bir şekilde tüketiyor olabilir.

Peki en çok şarj tüketen uygulamalar hangileri? Bu 10 uygulama içerisinde bazılarını telefonunuzdan silip, şarj ömrünüzü uzatmanız mümkün. Listedeki bazı uygulamalar silinmeyecek kadar kullanışlıyken AppLock gibi çok fazla alternatifi olan ve ciddi anlamda telefonunuzun şarjını emen bazı uygulamaları telefonunuzdan silmeyi düşünebilirsiniz.

İŞTE EN FAZLA ŞARJ TÜKETEN UYGULAMALARUYGULAMALAR

1) Samsung AllShare

2) Samsung Security Policy Updates

3) ChatON Voice

4) Google Maps

5) WhatsApp

6) Facebook

7) AppLock

8) WeChat

9) Microsoft Outlook

10) DU Battery Saver

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar