İşte DEVA Partisi’nin İstanbul milletvekili aday adayları!

İşte DEVA Partisi’nin İstanbul milletvekili aday adayları!
DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “Her geçen gün gerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde gerekse de milletvekilliği seçiminde teveccüh bize doğru akmaktadır.” dedi.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylarıyla tanışmak için İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları ve aday adaylarının katılımıyla bir program düzenledi. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “Her geçen gün gerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde gerekse de milletvekilliği seçiminde teveccüh bize doğru akmaktadır.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için Aday Adaylığı başvurusunu tamamlayan isimleri kamuoyuyla paylaşan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul İl Başkanlığı, düzenlenen anlamlı bir iftar programıyla Aday Adaylığı başvurusunda bulunan kişilerle kaynaşma etkinliği düzenledi.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, aday adaylığı başvurusunda bulunan herkesin birbirinden kıymetli ve seçkin olduğunu söyledi. Başvuruda bulunan kişilere hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Dr. Erhan Erol, aday olan isimlerin yanında yer alacakları gibi aday olamayan isimlerin de yanında olacaklarını ve bu uzun yolda onlara daha iyi kapılar açılacağını ifade etti. Aday olamayan isimlerin de adaylarla beraber seçim çalışması yapmasının önemine işaret eden Başkan Dr. Erol, seçimlerde DEVA Partisi’nin önemli bir rol oynayacağına vurgu yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar