İşte Ceyda Düvenci'nin yeni aşkı!

İşte Ceyda Düvenci'nin yeni aşkı!
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşadığına dair yeni bilgiler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında Bülent Şakrak'tan boşanan ve bir çocukları bulunan Düvenci'nin, ayrılığın ardından 8 ay sonra yeni bir ilişkiye başladığı öğrenildi.

Habertürk'ün ulaştığı bilgilere göre; Ceyda Düvenci, radyo programcısı Güçlü Mete ile yakın bir ilişki içinde. Bu ilişkinin, Düvenci'nin geçtiğimiz yılın temmuz ayında yaptığı boşanmanın ardından başladığı belirtiliyor.

Ünlü oyuncunun daha önce katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarda ise aşk konusundaki düşüncelerini paylaşmıştı. Düvenci, "Bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hâlâ… Hayatın içinde aşkı her yerden bulabilen bir kadınım. Aşk benim için çok bütünsel bir duygu, illa yol arkadaşına, hayat arkadaşını hissettiğin bir duygu değil ama o da olacak. 'Bir daha aşık olmam' gibi bir duygum yok, kimsenin de olmasın. 70 yaşında bile aşık olabilir insan. Birlikte yaşlanacağı birinin olması kadar güzel bir şey var mı? Kimse yalnız kalmasın" şeklinde konuşmuştu.

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete çifti, ilişkileriyle ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, yakın çevrelerinin bu durumu doğruladığı ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar