İstanbulKart sahiplerini yakından ilgilendiriyor...

İstanbulKart sahiplerini yakından ilgilendiriyor...
İstanbulluların toplu ulaşım araçlarında kullandığı İstanbulkart, giderek daha geniş bir dijital ve ticari kart kimliği kazanıyor. ooAutos uygulaması aracılığıyla, Oto ekspertiz, oto yıkama, oto bakım onarım, oto Kasko/Sigorta gibi hizmetleri online olarak alabiliyorsunuz.

İstanbulkart sahiplerini yakından ilgilendiren kampanya.  ooAutos uygulaması aracılığıyla, Oto ekspertiz, oto yıkama, oto bakım onarım, oto Kasko/Sigorta gibi hizmetleri online olarak alabiliyorsunuz. Tüm bu hizmetlerin ödemelerinde artık İstanbulkart kullanılabiliyor. Dahası oto yıkama ücretlerinde İstanbulkart kullanılması koşuluyla, %20 indirim avantajı kazanıyorsunuz.

Kampanyaya katılabilmek için ilk olarak İstanbulkart sahibi olunması gerekiyor. Ardından uygulama marketinden İOS veya Android işletim sistemli akıllı cihazınıza ooAutos uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulamada bulunan “ Sepette Kampanyalar” bölümüne gelerek, “İstanbulkart ile öde” seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Ödemenizi bu yöntemle İstanbulkart ile gerçekleştirdiğiniz iç veya dış oto yıkama hizmetlerinden, doğrudan % 20 indirim hakkı kazanabiliyorsunuz.

Kampanyadan sadece binek otolar faydalanabiliyor. Kampanyanın bitiş süresi 28 Şubat 2022 olarak belirlenmiş. Herhangi bir sorunla karşılaşılması halinde 0 212 963 33 15 numaralı 00Autos Müşteri Hizmetleri’ne başvurabilirsiniz.

PEK ÇOK ÖDEME İÇİN KULLANILABİLİYOR 

İstanbulkart toplu ulaşımın İstanbul’daki tek alternatifi olmasının yanında, pek çok alanda ödemeler içinde kullanılabilen bir yapıya sahip. Bu amaçla sürekli yapılan anlaşmalar yoluyla, çeşitli indirim avantajları da kart sahiplerine sunuluyor. İstanbul genelinde ödeme amacıyla kullanılması kapsamında en son ooAutos uygulamasıyla bir anlaşmaya varılmış durumda. Bu sayede otomobil sahiplerinin de İstanbulkart kullanarak ihtiyaçlarının ödemelerini yapabiliyorlar.

İNDİRİM AVANTAJLARI SAĞLIYOR 

00Autos uygulamasıyla otomobil bakım ve onarım hizmetleri, otomobil iç ve dış yıkama hizmetleri, otomobil ekspertiz işlemleri, otomobil Kasko ve Sigorta hizmetleri online olarak alınabiliyor. Uygulama otomobil alanında ülkemizin ilk dijital asistanı olma özelliğini taşıyor. Otomobil sahiplerinin her alandaki ihtiyaçlarını bir uygulama aracılığıyla online olarak sağlayabildiği bir asistan işlevine sahip. Bu uygulamanın ödemelerini yaparken artık İstanbulkart kullanılabildiği gibi, çeşitli indirim avantajlarından da faydalanılabilecek.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar