İstanbulkart sahiplerine para iadesi yapılacak: Mart sonuna kadar süre verildi

İstanbulkart sahiplerine para iadesi yapılacak: Mart sonuna kadar süre verildi
İstanbulkart sahiplerini Para iadesi yapılacak! O kişiler, mart ayının sonuna kadar iadelerini alabilecek... İşte detaylar....

İstanbulkart kullanıcılarını sevindirecek bir kampanya açıklandı. İstanbul'da yaygın olarak kullanılan İstanbulkart ile alakalı başlatılan bir kampanya, araç sahiplerinin çok dikkatini çekti. Kampanya kapsamında, Yenikapı İSPARK'a arabasını park eden ve ödemeyi İstanbulkart ile yapan kişilere, aynı gün PD1 otobüs hattında 2 geçişe kadar nakit iade fırsatı sunulacak.

istanbulkart-aa-1663077.jpg

İSTANBULKART KAMPANYA AYRINTILARI

31 Mart'a kadar geçerli olan bu avantajlı kampanya sadece Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İSPARK otoparkında ve PD1 otobüs hattını kullananlar yaralanabilecek. Kampanyayı abonmanla veya ücretsiz ulaşım ödemesi yapanlar faydalanamayacak.

istanbulkart-yeni-1879624.jpg

İADE NE ZAMAN YAPILACAK

Kampanyaya katılanlar nakit iadeleri, İSPARK ödemesinden en geç 2 saat içinde otobüs hattında kullanılan İstanbulkartlarına yüklenecek. Sistemsel olan gecikmeler durumunda ise BELBİM AŞ, müşteri memnuniyeti çerçevesinde kısa sürede ödül yüklemelerini gerçekleştirecek.

Kullanıcılar, kampanyaya aynı gün içinde maksimum 2 ulaşım geçişi için ödüllendirilebilecek. Ödüllendirmenin yapılabilmesi için İSPARK ödemesi ve İETT geçişlerinin aynı TC kimlik numarasına bağlı İstanbulkart veya İstanbulkartlar ile yapılması gerekiyor.

istanbulkart-kisisellestirme-depo-1-4-3-1661247337.jpgKazanılan ödül, nakit şeklinde talep edilemeyecek. Kampanyadan faydalanmak için ise İstanbulkart'ın kişiselleştirilmiş olması ve açık rıza tercihlerinin açık durumda olması gerekiyor. Bu işlemleri gerçekleştirmek ve detaylı bir bilgi almak için İstanbulkart Mobil uygulaması kullanılabilecek.

İstanbulkart kullanıcıları, kampanyadan kazandıkları ödülleri İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden bildirim veya SMS ile takip edebilecekler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar