İstanbulkart kullanıcıları dikkat! Ücretsiz olacağı duyuruldu...

İstanbulkart kullanıcıları dikkat! Ücretsiz olacağı duyuruldu...
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sağladığı avantajlar her gün yenilenerek devam ediyor. İstanbulkart sahiplerine özel olan bir uygulamada çok ilgi çekti. Anlaşmalı İspark'a aracını park eden ve İstanbulkartıyla ödeme yapanlara aynı gün içerisinde 2 sefer Metro yada Tramvay ücretsiz olacağı duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sağladığı avantajlar her gün yenilenerek devam ediyor. İstanbulkart sahiplerine özel olan bir uygulamada çok ilgi çekti. Anlaşmalı İspark'a aracını park eden ve İstanbul kartıyla ödeme yapanlara aynı gün içerisinde 2 sefer Metro yada Tramvay ücretsiz olacaktır. 

Anlaşmalı İspark noktalarına araçlarını park eden ve ödemesini İstanbulkart ile yapan müşterilerin yararlanacağı kampanya 31 Aralık tarihine kadar geçerlidir. 16 tane İsparkta geçerli olan bu kampanyanın detayları ise ayrıntılarıyla açıklandı. İstanbulkartı ile bedava ulaşım hizmeti alanların yararlanamayacağı duyuruldu.

İspark otopark ücretinin ödendiği İstanbulkartına tanımlı olan bedava ulaşım hakkı sadece 2 seferle sınırlıdır.  Metro ya da Tramvay'a binecek olan vatandaşların İspark ödemesi yaptığı kartı kullanmaları gereklidir. Gün içinde yapılan otopark ücretleri aynı gün için Metro ya da Tramvay'a ücretsiz binme hakkı olarak yüklenir. Bu haktan yararlanmak için İstanbul Belediyesine ait metroların kullanımı gereklidir. Bakanlığa ait metrolarda ücretsiz geçiş hakkı tanımlanmaz.

Bu kampanya İspark ödemesinin yapıldığı aynı gün içerisinde yapılan ulaşımlarda geçerlidir. Gece vardiyası bu kampanya dâhilinde yüklenen bedava Metro ya da Tramvay ulaşımını kapsamaz. Kullanıcılara sağlanan bu avantaj nakit para şeklinde talep edilemez.

Kampanyanın bitişine kadar birçok kez bu avantajdan yararlanılabilir. Talimat yüklenmesi ile ilgili sorun oluşumlarında Belbim A.Ş. kısa zaman zarfında yükleme işlemlerini tamamlar. Yüklenen talimatlar belirlenen noktalardan yüklenir ve kullanıcıların faydalanması için açılır. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar