İstanbul'da türkü barda dehşet anları! Silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralı

İstanbul'da türkü barda dehşet anları! Silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralı
Avcılar’da yaşanan olayda bir türkü bara silahlı saldırı gerçekleştirildi. Yaşanan saldırıda iş yeri sahibi hayatını kaybederken, 1’i ağır 3 kişi de yaralandı.

Yaşanan olay, gece saat 03.00 civarında Avcılar Ambarlı Mahallesi sahilinde bulunan türkü barda yaşandı. Buğdat K. ve yanındaki üç kişi, iddiaLARA göre türkü barda defalarca ateş etti. Açılan ateş sonucunda İSE türkü barın sahibi Hüseyin Taş ile Celal Tekgöz, Ayhan Küçükdal ve Burhan Küçükdal yaralandı.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Saldırganlar, ateş etmelerinin ardından olay yerinden hızla kaçtı. Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırılan 53 yaşındaki Hüseyin Taş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralanan Celal Tekgöz'ün durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. İddiaya göre saldırı, türkü barın sahibi ile yan taraftaki işyeri sahipleri arasında aynı gece yaşanan bir tartışmanın ardından yaşandı.

Kaçan saldırganlardan Buğdat K. ile Mehmet K., Fevzi Çakmak Caddesi'nde bekçiler tarafından durdurulmak istendi. Ayrıca ateş açan Buğdat K. bekçiler tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Diğer saldırgan Mehmet K. ise kayıplara karıştı.

Saldırının sonrasında türkü barın yanındaki işyerinde saklandığı iddia edilen Mahir K. ve Sema K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bunun yanı sıra kaçan bir kişiyi bulma çalışmaları da devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar