İstanbul'da McDonald's şubesinde skandal olay! Bir kutu dolusu fareyi yemek yiyenlerin önüne attı

İstanbul'da McDonald's şubesinde skandal olay! Bir kutu dolusu fareyi yemek yiyenlerin önüne attı
İstanbul Merter'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek isteyen bir kişi, McDonald's şubesine bir kutu dolusu fare bıraktı.

İsrail-Hamas arasındaki gerilim sürerken, Türkiye’nin çeşitli noktalarından Filistin’e destek ve İsrail’e protesto gösterileri yapılıyor.

İsrail’e desteğini belirten markaları protesto eden vatandaşlardan ilginç görüntüler gelmeye devam ederken, bir başka haber de İstanbul'dan geldi.

Bir kişi, İstanbul Merter’de bulunan McDonald’s şubesine müşterilerin içeride olduğu sırada bir kutu dolusu fare bıraktı. Fareleri bırakan kişi, müşterilere bakarak, “Sizler Müslümanların etlerini değil, alın bu fareleri yiyin” dedi.

O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

MCDONALD’S TÜRKİYE’NİN AÇIKLAMASI

McDonald’s Türkiye, İsrail’de faaliyet gösteren McDonald’s İsrail işletmesinin, askerlere hamburger dağıtmasının medyada yer bulmasının ardından yazılı açıklama yapmıştı.

Açıklamada, Türkiye’deki McDonald’s’ın yerel bir işletme olduğu, tüm mülkiyeti ve işletmesinin Katarlı Boheme Investment şirketi tarafından denetlendiği belirtilirken, “McDonald’s İsrail işletmesi ile McDonald’s Türkiye’nin faaliyetlerinin hiçbir bağlantısı yoktur. İsrail’deki McDonald’s, işletmemizden ayrı bir varlık olarak faaliyet gösterir. Dolayısıyla McDonald’s Türkiye’den bağımsız olarak kendi iş ve iletişim kararlarını alır” ifadeleri kullanılmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar