İstanbul'da mağara gibi evlere istenen kira şoke etti!

İstanbul'da mağara gibi evlere istenen kira şoke etti!
İstanbul’da bir emlak sitesinin verdiği ilanlarda adeta yıkık dökük olan daire, istenen kiralar tepki çekti.

Türkiye’de doların artışı ile birlikte zirve yapan ekonomik krizle vatandaşlar boğuşuyor. Meydana gelen krizde ekmek, yağ, şeker, fatura gibi temel ihtiyaçların zamlanmasının ardından artan ev kiraları da gündeme geldi.

Uygun fiyatlı kiralık ev bulamayan vatandaşlar, yaşanması mümkün olmayan konutlara yüksek kiralar vermek zorunda kalıyor.

'Bakımsız bodrum daire' olarak açılan ilanda bulunan evin görüntüleri adeta mağarayı anımsatıyor. Bu 'Daire' için bin lira lira talep edildi.

2 BİN LİRA DEPOZİTO

İstanbul Bayrampaşa'da mağarayı andıran, banyo, mutfak ve odaların yıkık dökük halde bulunduğu daire için 2 bin lira da depozito istendi.

4 katlı bir binanın bodrum katında yer alan 1.5+1 dairenin soba ile ısındığı ve eşyalı olduğu belirtilirken, ilan sitesine konulan fotoğrafları görenler ise gözlerine inanamadı.

"DAİRE KİRACILAR TARAFINDAN BAKIMSIZ KULLANILMIŞTIR"

İlan sahibinin verdiği ilana düştüğü "Daire kiracılar tarafından bakımsız kullanılmıştır bunu göz önünde bulundurarak fiyatı uygun tutuyoruz oturacak kişi beğenmediği kısımları yaptırıp kiradan düşülebilir forum İstanbul'a çok yakın konumdadır verem metro durağına da çok yakındır" açıklaması ise tepkilere yol açtı. 

Emlak sitesinde yer alan ilanı gören sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar