İstanbul'da işçileri taşıyan minibüs kaza yaptı: 12 kişi hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da işçileri taşıyan minibüs kaza yaptı: 12 kişi hastaneye kaldırıldı
İstanbul'da Silivri Gazitepe-Kadıköy kavşağında işçileri taşıyan minibüs takla atarak tarlaya uçtu. Kazada yaralanan 12 kişi hastaneye kaldırıldı.

Bayramoğlu Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Caddesi Batuhan Sokak'ta, saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, 64 yaşındaki E.B. isimli bir işçi, su gideri hortumları döşemek için çalıştığı binanın etrafında gerçekleştirilen kazı çalışması sırasında korkunç bir kaza yaşadı.

Edinilen bilgilere göre, E.B. ve çalışma arkadaşları, kazı çalışmalarını sürdürürken, E.B. çukura indiği sırada toprak kayması meydana geldi. Anında boğazına kadar toprağa gömülen işçi, mesai arkadaşlarının hızla müdahalesiyle kurtarılabildi.

Olayın ardından derin bir şok yaşayan diğer işçiler, panikle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vererek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, acil bir kurtarma operasyonu başlattı.

Yaklaşık 1,5 saat süren yoğun çabaların ardından başarılı bir şekilde toprak altından çıkarılan E.B., sağlık ekiplerine teslim edildi. Hemen hastaneye kaldırılan işçinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olayın ayrıntılarıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, yetkililer kazanın neden meydana geldiğini ve alınması gereken önlemleri araştırmaya başladı. İş güvenliği uzmanları, benzer durumların önüne geçebilmek adına gerekli tedbirlerin alınması konusunda uyarılarda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar