İstanbul'da indirimli sıfır otomobil vaadiyle milyonlarca lira dolandırdı!

İstanbul'da indirimli sıfır otomobil vaadiyle milyonlarca lira dolandırdı!
İstanbul'da faaliyet gösteren dünyaca ünlü bir otomobil bayisinin çalışanı, indirimli sıfır otomobil hayaliyle birçok insanı, yüz binlerce lira dolandırdı.

Show TV'nin haberine göre; Kartal'daki dünyaca ünlü bir otomotiv markasının hasar danışmanı olduğu belirtilen bir kadın, indirimli sıfır araç vaadiyle onlarca kişiyi milyonlarca lira dolandırdı. İddialara göre, bu kadın bir otomobil markasına ait bayide çalışıyordu ve personel indirimi vaadiyle insanları kandırmayı başardı.

Dolandırıcının, arkadaşlarına kendi indirimini kullanacağını söyleyerek 800 bin liradan fazla para topladığı belirtiliyor. Mağdurlara ise bayiye ait olduğu iddia edilen bir belge vererek indirim yapacağı vaadiyle insanları kandırdı. Ancak daha sonra ortaya çıktığı üzere bu belgenin sahte olduğu anlaşıldı.

728xauto.webp

"KENDİMİ APTAL GİBİ HİSSEDİYORUM"

Ucuz sıfır otomobil vaadiyle kandırılan mağdurlar, yaşadıkları olayı Show Haber'e şu sözlerle anlattı:

"Ünlü bir Alman markasına ait bayiden araç almak için geldik. Paramızı yatırdık ancak bir şahıs bizi dolandırdı. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Nasıl aldandım onu düşünüyorum şu anda.

728xauto-1.webp

800 BİN LİRASINI KAPTIRDI!

Ben 800 bin lira verdim, sonra anladık ki bu bayide çalışıyor ve kendi adına aracı alıp bize vereceğini söyledi. Çünkü buranın çalışanı olduğu için kendilerinin belirli bir indirim oranları olduğunu iddia etti. Biz parayı ona verdik ve hesabına yatırdık.

15 Aralık itibarıyla araçlarımızı teslim edeceğini söyledi. Ancak sürekli olarak bahaneler uydurdu; araçlar yurt dışından geliyor, Almanya'dan geliyor gibi. Sonunda, araçlar gelmedi ve firmayı aradığımızda kendisinin işten çıkarıldığını söyledi."

728xauto-2.webp

"15-20 YILLIK ARKADAŞIMDI..."

"Bayide çalışan benim 15-20 yıllık arkadaşım. Biz de bu şekilde geldik. İçeri girdik ve arabalara bindik. Toplam 800 bin lira para gönderdim. 'Az daha bekle, sık dişini, gelecek. Bir daha nereden bulacaksın bu fiyatlara araç' falan dedi."

1080xauto.webp

İŞTEN ÇIKARTILDI... TUTUKLANDI!

Paraları ödeyenler kandırıldıklarında otomobil bayisini aradı. Bayi sahibi, bu durumu öğrendiğinde 5 yıllık çalışanını işten çıkarıp hukuki süreç başlattı. Dolandırıcı, milyonlarca liralık vurgun iddiasıyla yakalanıp tutuklandı.

turkiyede-en-ucuz-sifir-otomobiller-03-k20ainxdbw.jpg

MAĞDURLAR PARALARININ GERİ VERİLMESİNİ İSTİYOR

Mağdur olduklarını iddia edenler, ödedikleri paralarını bir an önce geri almak ve dolandırıcı olduğunu iddia ettikleri kadının cezasını çekmesini istiyorlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar