İstanbul'da 'Huzur İstanbul' denetimi

İstanbul'da 'Huzur İstanbul' denetimi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde gerçekleştirdiği 'Huzur İstanbul' operasyonu kapsamında sürücüleri ve yolcuları detaylı bir şekilde denetledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü personeli, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Trafik Denetleme ve Özel Harekât Polisleri'nin de katıldığı operasyon, şehirdeki güvenlik önlemlerini artırmayı hedefliyor.

Denetimler sırasında, özellikle kritik noktalarda durdurulan araçlar tek tek arandı. Emniyet güçleri, sürücülerin ve yolcuların kimlik bilgilerini kontrol etmek amacıyla Genel Bilgi Toplama (GBT) işlemlerine başvurdu. Bu kapsamlı denetimlerin, suç ve suçlularla etkin bir mücadele sağlamak, toplumun huzurunu ve güvenliğini artırmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 'Huzur İstanbul' operasyonunun, şehirdeki genel güvenlik durumunu kontrol etmek ve olası suçları önlemek için düzenli olarak yapıldığını vurguladı. Ayrıca, bu tür operasyonların şehirdeki vatandaşların günlük yaşantılarını sürdürmeleri adına güvenli bir ortam oluşturmak amacı taşıdığı ifade edildi.

3048fdeb82e89485dfcda4d742e1b5e7.jpg


Operasyonun devam edeceği ve benzer denetimlerin düzenli aralıklarla gerçekleştirileceği belirtilirken, vatandaşlardan da kurallara uymaları ve emniyet güçlerine yardımcı olmaları istendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar