İstanbul'da doktora hasta yakınlarından yumruklu saldırı! Kardeşimin saçına dokundu iddiası sonrası hastane karıştı

İstanbul'da doktora hasta yakınlarından yumruklu saldırı! Kardeşimin saçına dokundu iddiası sonrası hastane karıştı
Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde hasta yakınları görevli doktora saldırdı. Saldırı ve arbede anları kameralara yansırken, doktorun yüzü kanlar içinde kaldı. Şahısların, saldırı sebebinin ise doktorun kız kardeşlerinin saçına dokunması olduğu iddia edildi.

Yaşanan olay önceki gün saat 01.00 sıralarında Şişli Kaptanpaşa Mahallesi’nde yaşandı. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde iddiaya göre, yeşil alanda görevli olarak çalışan asistan doktor Mertcan Y., bir hastanın yakınları tarafından tekme ve yumruklu saldırıya uğradı.

YUMRUK ATAN ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINDI

Hastaneyi karıştıran kavgaya müdahale eden güvenlik görevlileri kavgayı ayırmaya çalışırken, doktora yumruk atan 2 şahıs polis noktasına götürüldü. Ayrıca yaşanan saldırı ve arbede anları da saniye saniye kameralara yansıdı.

DOKTOR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Olay sonrası hastanedeki çalışanların “beyaz kod” vermesinin ardından olay yerine polis ekibi gönderildi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri kısa sürede olay yerine geldi ve doktora saldıran M.E.Ş. (17) ve Burak Ş.yi (27) gözaltına aldı.

saldiri33.jpg

Diğer yandan yumruk darbeleri sebebiyle yüzünden kırıklar oluşan doktor ise tedavi altına alındı.


"SAÇIMA DOKUNDUĞU GÖRDÜM"

Kardeşleri tarafından hastaneye getirildiği öğrenilen hasta Betül Ş.‘nin (24) ise verdiği ifade ortaya çıktı. Betül Ş. ifadesinde, “Diş ağrısı için fazla ağrı kesici aldığımdan dolayı ağabeyim Burak ve kardeşim Muhammet Eren ile birlikte hastaneye geldim. Doktor Mertcan ile daha önce hastaneye gittiğimde tanıştık ve kendisini sosyal medya hesabımdan ekledim. 4-5 gün sohbet ettik. Hastaneye gittiğimde Mertcan’ı gördüm. Tedavin bitince tekrar eve gittim ancak evde ateşlendim. Tekrar geri hastaneye geldim ve tekrar yeşil alanda serum takıldı. Bu yüzden uyuduğum esnada birinin saçıma dokunduğunu ve gözümü açtığında doktor Mertcan’ın saçıma dokunup başımda beklediğini gördüm. " dedi.

"O sorada ağabeyim Burak ile doktor Mertcan arasında sözlü tartışma yaşandı." diyen Betül Ş., "Dışarıya çıktığımda ağabeyimi ve kardeşimi polis noktasına götürdüklerini öğrendim” şeklinde konuştu.

Mahkemeye sevk edilen M.E.Ş. tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Burak Ş. ise adli kontrolle tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar