İstanbul'da bir garip tartışma: Tartıştığı sürücünün kafasında sopa kırdı

İstanbul'da bir garip tartışma: Tartıştığı sürücünün kafasında sopa kırdı
İstanbul Beyoğlu’nda önceki akşam çeşitli mahallelerde meydana gelen kavgalar kameralara yansıdı. Bir tartışmada trafikte tartıştığı görülen sürücülerden biri, diğerinin kafasında plastik sopa kırdı.

İstanbul Beyoğlu’nun çeşitli sokak ve caddelerinde yaşanan olaylar görenleri şaşırttı. Bazı vatandaşlar alkolün etkisiyle, kimisi de bilinmeyen bir sebeple birbirine girerek kavgaya tutuştu.

Dolapdere’de de iki sürücü trafik tartışması sebebiyle tekme tokat birbirine girdi. Sürücülerden birinin diğerinin kafasında plastik sopa kırdığı anlar kameraya yansıdı.

KALDIRIMDA YUMRUK YUMRUĞA

Tarlabaşı Bulvarı’nda ise yüksek alkolün etkisinde olan iki şahıs tartıştı. Kaldırımda yumrukların konuştuğu anlarda kavganın yanından geçen diğer insanlar ise olayı şaşkınlıkla izledi. O anlar bir başka vatandaşın kamerasıyla anbean kaydedildi.

İSTİKLAL CADDESİ'NDE DE KAVGA OLDU

İstiklal Caddesi’nde yabancı uyruklu olduğu iddia edilen iki grup henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi. Kavga eden şahısların yere düşen kişileri tekmelediği anları vatandaşlar panikle izledi. Yine İstiklal Caddesi’nde yabancı uyruklu oldukları iddia edilen iki kişi bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Kavgayı çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırmayı başarırken, yaşananlar diğer vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

kavga22.png

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞAN KADINI YERE SERDİ

Taksim’de ise alkollü olduğu iddia edilen şahısların kavgasını ayırmaya çalışan bir başka kadın, şahıslardan birisi tarafından darbedildi. Ayırmaya çalıştığı esnada aldığı darbeyle yere düşen şahıs neye uğradığını şaşırdı. Kadını yere seren şahsı ise vatandaşlar güçlükle sakinleştirebildi. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar