İstanbul'a gelmesi için gün sayılıyordu: Icardi ve Wanda Nara'dan kahreden haber geldi

İstanbul'a gelmesi için gün sayılıyordu: Icardi ve Wanda Nara'dan kahreden haber geldi
Aktarılan bilgiye göre Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın lösemi hastası olduğu öne sürüldü.

UMUT CAN HALAVART-GÜNBOYU

Galatasaray’ın şampiyonluğunda attığı 22 golle büyük katıda bulunan ve kiralık sözleşmesi biten Mauro Icardi’nin belirsizliği son bulmuştu.

Oyuncunun hem kendisiyle hem de kulübü PSG ile anlaşan Sarı kırmızılılar, Arjantinli oyuncunun İstanbul’a gelmesini beklerken üzücü bir haber geldi.

Wanda Nara, birkaç gün önce yaşadığı şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Taburcu edilen Wanda Nara'nın bir süre Arjantin'de kalarak sonuçlarını bekleyeceği ifade edilmekte.

Arjantinli ünlü gazeteci Jorge Lanata, Wanda Nara'nın hastalığı için lösemi dedi.

Radio Mitre'ye açıklamalarda bulunan Lanata, "Wanda Nara'nın sağlığıyla ilgili ciddi bir sorun var. Birçok insan, hastalığını biliyor ve kimse bunu ona söylemiyor. Bir gazeteci olarak olanı biteni sizlere anlatacağım. İkisi Wanda Nara'ya çok yakın, biri hastaneye yakın üç farklı kaynakla konuştum. Kimse Wanda Nara'nın lösemi olduğunu ona söylemiyor. Çarşamba gecesi şiddetli karın ağrısıyla Los Arcos'a kaldırıldı. Kan testleri çok yüksek oranda beyaz kan hücrelerine sahip olduğunu gösteriyordu ki bu da hematolojik bir hastalığa işaret ediyor. Ayrıca dalağı şişmiş durumda. Bu teşhisin neticelendirilmesi adına kemik iliği biyopsisi yapacaklar” dedi.

Başka bir gazeteci Guillermo Lobo ise hastalıkla ilgili aldığı uzman yorumu şu sözlerle aktardı:

"Lösemi olasılıklar dahilinde var. Ancak veriler, bu hastalığın tedavi edilme şansının çok yüksek olduğunu ortaya koyacak cinsten. Buenos Aires'te bir ayakta tedavi değerlendiriliyor. Halihazırda yapılmış ve yapılmakta olan birçok tetkik var."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar