İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman, nerede yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filmi nerede çekildi?

İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman, nerede yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filmi nerede çekildi?
Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrollerinde yer aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin yayın tarihi merak ediliyor. İşte Aşk-ı Memnu'dan seneler sonra ilk kez bir projede beraber yer alan iki oyuncunun filmi hakkında merak edilenler...

"İstanbul İçin Son Çağrı" filmi, Netflix platformunda yayınlanmak üzere hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık'ın oturduğu, senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı bu film, uzun bir aradan sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i yeniden bir araya getiriyor.

İstanbul İçin Son Çağrı'nın başrollerinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yer alırken, Senan Kara da filmde psikolog rolünde yer alıyor.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Film, Mehmet ve Serin adlı karakterlerin İstanbul'dan uzakta, New York'ta bir havaalanında tesadüfen karşılaşmalarını anlatmakta. Bu beklenmedik buluşma olayı, ikiliyi heyecan dolu bir maceraya sürükleyecek.

Filmin uyarlama olmadığı, özgün senaryo olduğu biliniyor. Film, Netflix'te ve 24 Kasım'da yayınlanacak.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Senan Kara ve Erkan Can gibi başarılı isimler bulunuyor. Heyecanla beklenen filmin çekimleri ise ABD'nin New York eyaletinde gerçekleştirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar