İstanbul genelinde huzur uygulaması yapıldı

İstanbul genelinde huzur uygulaması yapıldı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde bir huzur uygulaması gerçekleştirildi. Gerçekleşen uygulamada araçlar didik didik aranırken, sürücülerin de belgeleri kontrol edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şehir genelinde bir huzur uygulaması yapıldı. Denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanı Şube ekiplerinin yanında Özel Harekat ekipleri de yer aldı. Başta Fatih, Beyoğlu, Kadıköy ve Küçükçekmece olmak üzere il genelinde gerçekleşen denetimlerde araçlar durdurularak, sürücülerin belgeleri kontrol edildi.

Uygulama esnasında narkotik köpeği ile araçlarda arama yapıldı.

İstiklal Caddesi’nde eş zamanlı düzenlenen denetimlerde ise cadde girişine bir denetim noktası kuruldu. Güven Timi ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince yayalara yönelik yapılan denetimde, İstiklal Caddesi’nde şüpheli görülen şahıslar durdurularak üst araması ve GBT sorgusu yapıldı. Saat 20.00’de başlayan denetimlerin 23.00’e kadar devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar