İstanbul Boğazı'nda gizemli olay: Erkek cesedi bulundu!

İstanbul Boğazı'nda gizemli olay: Erkek cesedi bulundu!
İstanbul Boğazı'nda balık tutan vatandaşlar Beşiktaş Arnavutköy sahilinde erkek cesedi buldu. İşte detaylar...

Olay saat 21.00 sıralarında Beşiktaş Arnavutköy sahilinde gerçekleşti. İstanbul Boğazı'nda oltayla balık tutan vatandaşlar denizde bir erkek cesedi gördü. Cesedi bulan balıkçılar hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik ve polis ekipleri tarafından şahsın cansız bedeni Arnavutköy İskelesi'ne çıkarılıp incelemesi yapıldı.

aw100480-01.jpg

Balıkçıların bulduğu cesedin İran vatandaşı Jaber Sabokah'a ait olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından Sabokah'ın cansız bedeninde birçok bölgenin deforme olduğu ve bu nedenle ölümünün üzerinden zaman geçtiğinin düşünüldüğü öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından savcının da onayıyla Sabokah'ın cansız bedeni adli tıp kurumu morguna kaldırdı.

aw100480-02.jpg

Olaya şahit olan Ahmet Alioğlu gördüklerini anlattı, "2 saat önce balıkçılar tarafından bir ceset buldular denizde. Sahil güvenliği aradılar. Cesedi çıkardılar. Şu an iskelede, teknede. Savcıyı bekliyorlar. Yüzü tanınmayacak halde. Vücudunu balıklar parçalamış. Bayağı eski, günlük değil herhalde 3 - 5 ay arası. Şu an olay yeri inceleme yapıyor, sahil güvenlik, polis falan hepsi burada. Biz de bekliyoruz. Kıyıya vurmuş zaten, başka yerden gelmiş büyük ihtimalle. Olta balıkçıları tarafından bulunmuş." dedi.

aw100480-03.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar