İstanbul Ankara ve İzmir'de yarın ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu

İstanbul Ankara ve İzmir'de yarın ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu İstanbul Ankara ve İzmir'de yaşayanları yakından ilgilendiren bir kararı duyurdu. Yarın ücretsiz olacak!

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bakanlığa bağlı bazı toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

İstanbul'da metro arızası: Yolcular mahsur kaldı - Polemik Haber

Yazılı bir açıklama yapan Bakan Uraloğlu 23 Nisan dolayısıyla alınan tedbirler çerçevesinde Ankara'da Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini ifade etti.

Metro İstanbul on X: "M1 metro hattında rekor yolculuk! ???? 21 Eylül 2019'da M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı metro hattında 562.230 yolculuk ile hattımıza ait günlük yolcu taşıma rekoru kırıldı. Teknofest nedeniyle yoğunluk yaşanan

Bakan Uraloğlu, çocuklara Atatürk tarafından armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkulu bir şekilde kutlanması için bu hizmetin sunulacağını belirtti.

Tüm yurtta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu - AHaber Son Dakika Video İzle

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDİR?

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 23 Nisan'da kutlanan ulusal ve resmi bir bayramdır. Bu bayram, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da düzenleniyor. Hakimiyet-i Milliye Bayramı olarak da bilinen bugün, Çocuk Bayramı olarak da anılıyor.

TSK on X: "Anıtkabir, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinlikleri kapsamında geçmiş yıllarda olduğu gibi 23 Nisan 2018 Pazartesi günü 09.00-21.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine açık bulundurulacaktır. https://t.co/Rs03OrPFub ...

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, UNESCO'nun 1979'u Çocuk Yılı olarak ilan etmesinin ardından TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'ni başlatarak bu bayramı uluslararası düzeye taşımıştır. Günümüzde birçok ülkeden çocukların katıldığı bu bayramda çeşitli gösteriler düzenleniyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar