İsrailli esirin tüneldeyken Hamas üyelerine yazdığı duygu dolu mektup paylaşıldı

İsrailli esirin tüneldeyken Hamas üyelerine yazdığı duygu dolu mektup paylaşıldı
İsrail Filistin arasındaki gündem sürerken; Hamas, geçtiğimiz günlerde serbest bıraktığı Danielle isimli İsrailli esirin tüneldeyken yazdığı mektubu paylaştı. Danielle'nin yazdığı mektupta "Kızım Emilia'ya gösterdiğiniz olağanüstü insaniyet için minnettarım." ifadeleri yer aldı.

İsrail Filistin arasındaki gerilimli gündem sürerken, savaşa bir süre mola verilmişti. Son olarak Hamas'ın serbest bıraktığı İsrailli Danielle isimli kadının yazdığı mektup dikkat çekti. Söz konusu mektupta Hamas'ın kendisine ve kızına çok iyi davrandığını ifade eden Danielle, "Kızım Emilia'ya gösterdiğiniz olağanüstü insaniyet için minnettarım. Hepinizin sadece arkadaş değil, aynı zamanda gerçek, iyi kalpli sevilen kişiler olduğunuzu hissetti. Kızım sizin sayenizde kendini Gazze'de kraliçe olarak gördü." şeklinde konuştu.

İSRAİLLİ ESİRİN HAMAS'A YAZDIĞI DUYGU DOLU MEKTUP DİKKAT ÇEKTİ


Hamas ile İsrail arasında karar kılınan 4 günlük geçici ateşkes ve esir takası anlaşması 2 gün daha uzatılmıştı. Serbest bırakılan İsrailli esirlerin Hamas askerlerinden memnuniyetle bahsetmesi kamuoyunda çokça konuşuldu. Serbest bırakılan Danielle isimli İsrailli bir kadının, esir olduğu esnada Hamas askerlerine yazdığı duygu dolu mektup şaşırttı.

SİZ ONUN EBEVEYNİ GİBİYDİNİZ

Hamas'ın kendisine ve kızına çok iyi davrandığını ifade eden Danielle'nin mektubunda defalarca teşekkür ettiği görüldü.

Mektupta yer alan bazı ifadeler ise şöyle oldu:

"Son birkaç haftadır bana eşlik eden generallere... Yarın yollarımız ayrılacak gibi görünüyor ama size tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Kızım Emilia'ya gösterdiğiniz olağanüstü insaniyet için minnettarım. Siz onun ebeveyni gibiydiniz, onu istediği zaman odanıza davet ediyordunuz. Hepinizin sadece arkadaş değil, aynı zamanda gerçek, iyi kalpli sevilen kişiler olduğunuzu hissetti."

KIZIM KENDİNİ KRALİÇE OLARAK GÖRDÜ DEDİ


"Teşekkür ederim, teşekkür ederim.. Onunla geçirdiğiniz saatler için teşekkür ederim. Ona karşı sabırlı olduğunuz ve onu tatlılarla, meyvelerle şımarttığınız için teşekkür ederiz." ifadelerini kullanan Danielle'nin "Çocuklar savaş bölgelerinde olmamalı ama sizin sayenizde ve yol boyunca tanıştığımız diğer nazik insanlar sayesinde kızım kendini Gazze'de kraliçe olarak gördü." dediği görüldü.

KIZIM PSİKOLOJİK TRAVMAYLA AYRILMADI


"Bize nezaket, özen ve sevgiyle davranmayan tek bir kişiye bile rastlamadık. Sonsuza dek size karşı minnettarlığın esiri olacağım çünkü kızım buradan kalıcı bir psikolojik travmayla ayrılmadı." ifadelerini kullanan anne, mektubunda devamında ise şöyle dedi:

"İçinde bulunduğunuz zor duruma ve Gazze'de uğradığınız ağır kayıplara rağmen gösterdiğiniz nazik davranışı hatırlayacağım. Hepinize ve ailelerinize sağlık ve sevgi diliyorum. Çok teşekkür ederim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar