İsrail savaş uçakları, canlı yayında binayı havaya uçurdu: Gazeteci korkudan yerinden zıpladı

İsrail savaş uçakları, canlı yayında binayı havaya uçurdu: Gazeteci korkudan yerinden zıpladı
Hamas'a bağlı olan Kassam Tugayları tarafından sabah saatlerinde başlatılan ve İsraillileri hedef alan saldırılar sonucunda 250'den fazla İsrailli hayatını kaybetti. Akşam saatlerinden itibaren karşı saldırıya geçen İsrail ordusu, Gazze sahil şeridini ağır bombardımana tutarken, o anlar canlı yayına böyle yansıdı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik bombardımanı canlı yayın sırasında gerçekleşti. Bölgedeki bir muhabir, gelişmeleri aktarırken şehirde büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonucunda bina yerle bir oldu.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının İsrail'in güney bölgelerine bugün sabah saatlerinden itibaren "Aksa Tufanı" operasyonu başlattı. Filistinli gruplar çok sayıda İsrailli askeri ve sivili esir alarak Gazze Şeridi'ne götürdü.

GAZETECİ KORKUDAN HAVAYA SIÇRADI

İsrail hükümeti yaşananların ardından Hamas'a savaş ilan etti ve Gazze'ye bombardıman başlattı. Ağır bombardımana uğrayan Gazze'den dumanların yükseldiği görüldü. Bu sırada saldırı anı, bölgedeki bir Arap muhabirin kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada yayılan videoda, Gazze Şeridi'ndeki binaları hedef alan İsrail'in birçok yapıyı yerle bir ettiği görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar