Isparta’da otomobil dolandırıcılığı yapan 2 şahıs İstanbul’da yakayı ele verdi

Isparta’da otomobil dolandırıcılığı yapan 2 şahıs İstanbul’da yakayı ele verdi
Isparta'da meydana gelen sahte ilan üzerinden otomobil satışı dolandırıcılığı olayında, vatandaşın 600 bin TL'sini kaptıran 2 şüpheli İstanbul'da yakalandı.

Bir e-ticaret platformunda gördüğü ilan üzerine Aksaray'dan Isparta'ya gelen M.T, telefonla irtibata geçtiği şahsın hesabına 600 bin TL gönderdi. Ancak bir süre sonra gerçek sahibin farklı olduğunu anlayan M.T, durumu hemen polise bildirdi.

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği'nin yürüttüğü titiz çalışma sonucunda, 600 bin TL'nin gönderildiği banka hesaplarına para çekilmeden bloke konuldu. Dolandırılan vatandaşın bilgilendirmesi üzerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir operasyon düzenlendi.

2 Şubat tarihinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, parayı çekmeye gelen N.T. ve S.T. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden S.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, N.T. isimli şahıs tutuklandı. Dolandırıcılık olayı, polisin hızlı ve etkili müdahalesiyle son buldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar