İspanya'ya şampiyonluğu getiren golü atmıştı: Maçtan sonra babasının öldüğünü öğrendi

İspanya'ya şampiyonluğu getiren golü atmıştı: Maçtan sonra babasının öldüğünü öğrendi
İspanya'nın tek golünü atarak Kadınlar Dünya Kupası'nı ülkesine taşıyan futbolcu Olga Carmona, babasının ölümünü maçtan sonra öğrendi.

Euronews'un aktardığına göre, 2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası final maçında İspanyol takımın tek golünü atarak kupayı ülkesine taşıyan futbolcu Olga Carmona, babasının ölümünü maçtan sonra öğrenildi.

İspanya Futbol Federasyonu (RFEF), X platformundan yaptığı paylaşımda "RFEF, Olga Carmona'nın babasının vefatını derin bir üzüntüyle duyurur." diye yazdı. Olga'yı ve ailesini bu derin üzüntü zamanında içten kucakladıklarını belirten RFEF "Seni seviyoruz Olga, sen İspanyol futbolunda tarihe geçtin" diye yazdı.

İspanya Kadın Milli Futbol Takımı, kupa sevinciyle ilgili maç sonrası yaptığı paylaşımda Carmona'nın gol sonrası hislerini anlatırken "Henüz ne başardığımızın farkında olduğumuzu sanmıyorum. İndiğimizde çıldıracağız" dediğini yazmıştı.

CARMONA'NIN MESAJI

İspanya'nın İngiltere'yi 1-0 yenerek tarihinde ilk kez kadınlar kupasını kazanmasını sağlayan 23 yaşındaki savunma oyuncusu Carmona, acı haberi öğrendikten sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımla babasını andı.

Carmona paylaşımında "Ve farkında olmadan oyun başlamadan önce Yıldız'ıma sahip oldum. Eşsiz bir şeyi başarmam için bana güç verdiğini biliyorum. Bu gece beni izlediğini ve benimle gurur duyduğunu biliyorum. Huzur içinde yat, baba." diye yazdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar