İsmailağa'dan aynı faiz paylaşımı gelecek mi?

İsmailağa'dan aynı faiz paylaşımı gelecek mi?
Merkez Bankası 27 ay sonra ilk kez politika faizinde artışa giderek faizi yüzde 15'e çıkardı. Gazeteci İsmail Saymaz ise İsmailağa Cemaati'nin 2 yıl önceki faiz paylaşımını hatırlatarak aynı paylaşımı bugün de beklediğini belirtti.

Selahattin Demirel / Günboyu

Merkez Bankası 22 Haziran Perşembe günü politika faizinde 27 ay sonra ilk defa artış kararı alarak yüzde 8.5 olan faizleri yüzde 15'e çıkardı.

Faiz artışı sonrasında dolar 25 TL'yi geçerek rekor kırdı. Altında da yükseliş gözlemlendi. Gazeteci İsmail Saymaz ise çok farklı bir faiz yorumu getirdi.

İSMAİLAĞA CEMAATİ'NİN O PAYLAŞIMINI HATIRLATTI

Saymaz, İsmailağa Cemaati'nin 2021'de yaptığı bir sosyal medya paylaşımına işaret edip aynı şeyi bugün de beklediğini belirtti.

Cemaat, söz konusu paylaşımında 2022'de vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu'nun fotoğrafıyla "Faiz yüzünden para eridi ve pahalılık aldı yürüdü. paranın erimesi o faiz belasından oluyor." ifadelerini kullanmıştı.

Saymaz, sosyal medya hesabından cemaatin faizle ilgili paylaşımını hatırlatıp şunları yazdı:

"İsmailağa’dan aynı paylaşımı bugün de bekliyorum. Görelim bakalım… İktidar aşkı din aşkını… İktidar korkusu Allah korkusunu bastırıyor mu?"

ism.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar