İsmailağa’da Cübbeli Ahmet kavgası büyüyor dikkat çeken itiraf asıl amacını açıkladı

İsmailağa’da Cübbeli Ahmet kavgası büyüyor dikkat çeken itiraf asıl amacını açıkladı
İsmailağa Cemaati yakın zamanda cemaatten ihraç ettiğini duyurduğu Cübbeli Ahmet için yeni bir açıklama yaptı. İşte Ahmet Ustaosmanoğlu’ndan çok konuşulacak iddia…

Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati’ne “Kiminin şantajı var FETÖ’nün elinde, kiminin şusu var busu var. Bildiklerimi söyleyince bazıları insan içine çıkamayacak! İsmailağa'ya son ihtâr! Köprüden önce son çıkış!” diyerek ihtar süresi vermiş ardından cemaatten ihraç edilmişti.

Cübbeli Ahmet 'ocak dışı' kaldı « PolitikYol.com | Yorum, Analiz, Haber Sitesi

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün cemaatleri ile hiçbir ilgisinin kalmadığını ilan eden İsmailağa Cemaati’nden dikkat çeken bir açıklama daha geldi.

Cemaatin kurucusu Mahmut Ustaosmanoğlu’nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu Cübbeli Ahmet’in babasından intikam almak istediğini iddia etti.

cccccc.jpg

İsmailağa Camii isimli hesaptan yayınlanan videoda Ahmet Ustaosmanoğlu İsmailağa Vakfı’nın Mahmud Efendi’ye ihanet ettiğini iddia eden Cübbeli Ahmet’e uzun bir cevap verdi.

“BABAMDAN İNTİKAM ALMAK MI İSTİYOR?”

Ustaosmanoğlu şöyle konuştu:

Cübbeli Hoca babamdan intikam almak mı istiyor? Hiç kimse bu yorumu yapmıyor. Bu lafla beraber ihvanı ikiye böldün. Birçok insan cemaatinden koparılmaya mı çalışılıyor? Yanlış yaptılar. Efendi hazretlerini sevdiğini iddia ediyor. Sevdiğini iddia eden insan cemaati kendine mal etmez. Cemaat babamın malıdır. Zorun ne senin? Benim yakınlarımdan herhangi birisine bir şey olduğu takdirde azmettirici olarak onu göstereceğim.

Cübbeli Ahmet: Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur | Independent Türkçe

Sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Ustaosmoğlu’nun yanında Mehmet Talu ve Mahmud Seyfettin İnanç da yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-03-31-104251.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar